Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka
Mam dwa pytanka. 1. Był przez chwilę taki ziomek, nawet nie wiem czy pojawił się na wykopie co miał żonę z Wietnamu chyba i przyjechał na chwilę do Kambo i mówił że mu się nie podoba i że to gadanie o wolnym życiu to tak nie do końca. On miał kanał na yt ale nie pamiętam nazwy. Nawet chyba nie widział się z całą elitą z Kambo tylko ich pośrednio skrytykował
Mam dwa pytanka. 1. Był przez chwilę taki ziomek, nawet nie wiem czy pojawił się na wykopie co miał żonę z Wietnamu chyba i przyjechał na chwilę do Kambo i mówił że mu się nie podoba i że to gadanie o wolnym życiu to tak nie do końca. On miał kanał na yt ale nie pamiętam nazwy. Nawet chyba nie widział się z całą elitą z Kambo tylko ich pośrednio skrytykował
xkamax_ 0
#famemma
Widać, że na tym tagu max dzieci 16 lat co są gnębione w szkole czy tam na dworze
Paaaa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ps. Natan dostanie jak wy razy 10 po szkole (a może u na przerwie, siostra nauczycielka opowiadała o takich przegrywach)
Widać, że na tym tagu max dzieci 16 lat co są gnębione w szkole czy tam na dworze
Paaaa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ps. Natan dostanie jak wy razy 10 po szkole (a może u na przerwie, siostra nauczycielka opowiadała o takich przegrywach)
Nagroda jest tak bardzo noworoczna, że bardziej być już nie może. Do wygrania jest bowiem odżywka białkowa WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (2 kg, smak waniliowy) o wartości rynkowej co najmniej 157 zł (tutaj potwierdzenie)! Data przydatności to 2026 rok. Można spożyć na potrzeby własnych bicków, dać na prezent lub sprzedać z zyskiem.
Trzymajcie się tam na tych siłowniach 2 stycznia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
…żeby wziąć udział w rozdajo:
• daj plusika,
• złóż najpiękniejsze życzenia noworoczne dla wszystkich użytkowników Wykopu.
A jeśli oprócz siłowni macie też postanowienia noworoczne związane z oszczędzaniem, koniecznie zapoznajcie się z promocją VeloBanku, o której już wspominaliśmy. Po założeniu konta będziecie otrzymywać 10% zwrotu za płatności kartą i BLIKiem. Łącznie do zdobycia jest 650 zł (i jest to kwota osiągalna przy „standardowym” korzystaniu z konta).
Szczegóły promocji tutaj.
Oprócz tego w VeloBanku znajdziecie też dobre konto oszczędnościowe i lokatę.
Rozdajo trwa do Nowego Roku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
Wysyłka kurierem DPD do domu lub punktu DPD Pick U.
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#rozdajo #jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje ##!$%@? #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
Życzę wam zdrowia i wytrwałości w tym co robicie.
Pamiętajcie zły trening to brak treningu.