Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-ograniczona moc przez co trzeba optymalizować gry a i tak nie wszystko pójdzie
-sklep zawalony grami mobilnymi i starociami
-przez 8 lat nie powstała dosłownie żadna dobra gra tylko na tą konsolę
-najpopularniejsze gry to mario i zeldy które są g0wniane
-jedna z najpopularniejszych marek na nintendo czyli pokemony przez rok nie zoptymalizowała swojego głównego tytułu na tą konsolę xdddd
kupowanie nintendo to jak wywalenie pieniędzy w błoto, ale spokojnie, w 2024 wypuszczą konsolę która w końcu dorówna mocą PS4 XD
#gry #pcmasterrace #xbox #ps5 #nintendoswitch
Moc ps4 w handheldzie będzie dla Nintendo wygraną, wszystkie doomy i wiedźminy dostaną updejty i będą latać w 720 60fps i będą wyglądać dobrze. Nowe poksy będą mieć stada stworków biegające wszędzie a fps nie spadnie poniżej 30.
Dodam tyle, więcej radości daje hades, hollow knight, czy stare poksy w łóżeczku niż najnowsze gry AAA ciśnięte na konsolach
@czasnawybory666: zesrałeś się o nintendo, jak nie chcesz to nie kupuj :P a imo oprócz marianów jest też sporo gier które są świetne
Po co ja w ogóle odpisuję xD Konsolę kupiłem tylko dla mario kart 8 i z żoną czy znajomymi bawimy się przednio.
@czasnawybory666: brzmi jak MS i ich OS na telefony (Windows Phone). Wcześniej wychodziły ICH aplikacje na Androida, niż na swój system. ICH aplikacje na Androida były lepiej zoptymalizowane i działały stabilniej niż na ich systemie. Jak to się skończyło?
@czasnawybory666: oni od zawsze tworzą gry przede wszystkim dla rodzin i dzieci. Dla nich są idealne.
@czasnawybory666: xdd jak nie lubisz tych gier to na #!$%@? kupujesz konsole nintendo xd
Jako fan obu serii uważam że obie zeldy i oba mario na swit ha były zajebiste.
to kim ty jesteś, jeśli "plebeujszy" stać żeby wydać 300 zł na grę co pół roku
Tak jak mówiłem- thermomix, gar z mieszadłem, a wyznawcy dalej będą mówić że wrzucasz polędwicę, a wychodzi cordon bleu xD
Ty zwyczajnie nie rozumiesz fenomenu tej konsoli - wszyscy inni twórcy platform grają dokładnie w tą samą grę - WIĘCEJ, SZYBCIEJ, LEPSZA GRAFA + 0 day