Aktywne Wpisy

naszczalnikwolski +301
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Salido +173
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Aeciatko: Cześć, ile zainwestowałeś na początek w maszyny i narzędzia? Duży miałeś warsztat, czy może zlecałeś cięcie/lakierowanie wszystkiego a sam np projektowałeś meble i je składałeś u klienta?
- warsztatu nie miałem. Jako że na początku robi się po znajomych i rodzinie to przymykali oko na to że wszystko skręcam u nich na podłodze????
- narzędzia miałem podstawowe z DeWalt, czyli wiertarka, wkrętarka, zagłębiarka, wielofunkcyjna. Dopiero jak zacząłem zarabiać to kupiłem festoola. Jednak te które wymieniłem to taka podstawa żeby zacząć. A no i odkurzacz;)
- w cięcie całych płyt, oklejanie i lakierowanie nie ma
Co do tego cięcia płyt itp to tak dokładnie myślałem właśnie. Z rok temu koledze pomagałem szafę robić we wnęce. Zrobiliśmy pomiar, rozrysowalem co i jak. Wszystkie elementy zamówiliśmy już na wymiar aby były docięte a my to skręcalismy. Tzn otwory żeby łączyć dół z bokiem itp też my.
Jakiegoś tutoriala z USA na YouTube mieliśmy i wg tego poszło. Naszym celem było aby zrobić samemu a jak nie wyjdzie