Aktywne Wpisy

breakdown1 +1
Chodzi mi po głowie, by wziąć tani kredyt 10k (oddajesz 10,4k) by wykorzystać je na giełdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że

Defined +41
w tym miesiącu awansuję do klasy średniej, te rzeczy są in progress
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa

#lazienka #remontujzwykopem
źródło: 5aa23589d8dae592d9d0be359a169163
PobierzUnikaj czarnych dodatków - fatalne w utrzymaniu czystości, widać kurz i kamień (nawet jak myślisz, że go nie masz)
Unikaj kabin prysznicowych na rolkach (rdzewieją, psują się z czasem) - wybieraj szkło na zawiasach lub wcale.
Bidet i pisuar to coś pięknego!
Nigdy nie szoruj szorstkim baterii, wyłącznie najtańszy płyn na kamień (skład każdego jest taki sam, płacisz za markę) i szczoteczka plastikowa, żadna melaminowa (to papier ścierny!)
Deszczownica i te prysznicownie jak na obrazku wymagają po uzycciu sciagania wody bo zostają zacieki i kamień.
Warto popytać fachowców od kibli, który wybrać i nie kierować się tylko ceną. Te tańsze są zrobione z gorszych materiałów i zwyczajnie po 2 latach mogą zacząć smierdzieć. Tania ceramika to lipa.
2. Unikaj jasnych, gładkich płytek na podłogę
3. Dobrze zaizoluj akustycznie rury wodne. Rurki pex zacisnąć a nie skręcać.
4. Nie żałuj folii w płynie- o------l podloge i sciany co najmniej 2 razy- nie wiesz co Ci za 5 lat strzeli do glowy
5. Ja wole
źródło: temp_file8764182321964575931
PobierzAle co mnie obchodzi to, że jesteś brudasem? Po co mi to mówisz?
A ty się nie myjesz, czy jak?
Bo to tylko bajer, niewygodny. Do chłodzenia się latem ok, do mycia nie.
@muadzik: poka jak to wygląda!
Akurat jestem na etapie wybierania do siebie :)