Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, może macie pomysł jak rozwiązać ten problem. Mój brat, 16 letni uczeń liceum, miał jakiś czas temu dziewczynę (15 letnią), ogólnie to zakochał się i świata poza nią nie widział. Okazało się, że ta laska jest chora psychicznie, bierze leki od kilku lat i już kilka razy miała wylądować w szpitalu psychiatrycznym. Ogólnie to ciągle nim manipulowała np. pisała że się zabije jak ją zostawi, albo że specjalnie przedawkuje leki jak nie będzie miał czasu się z nią spotkać itd. Każdy z rodziny od początku mu mówił, że to nie jest dziewczyna dla niego, ale jak to dzieciak 16 letni, nie dało się mu wytłumaczyć bo fiu bździu w głowie, latał za nią jak pies na smyczy. Poza tym okazało się, że rodzice tej laski też są chorzy psychicznie. Mój brat za jakiś czas zerwał z tą laską, miał chwile przerwy i poznał nową dziewczynę, bardziej się kolegowali na początku, a tamta była zaczęła wszystkim rozpowiadać, jaki to on był dla niej zły, że szantażował ją, przez niego nie wytrzymywała psychicznie i musiała sobie ciąć ręce i nogi itd. Jak ta nowa koleżanka mojego brata się nasłuchała tego wszystkiego to chyba tamtej uwierzyła i przestała się kolegować z moim bratem. Teraz tamta była laska pisze do kolegów mojego brata jakieś wyssane z palca głupoty, że ją zniszczył psychicznie, że cięła sobie ręce przez niego, że prawdopodobnie wyląduje w psychiatryku przez niego itd, do tego doszły jakieś groźby, ale nie znam szczegółów. Moja matka się wkvrwiła i chce po świętach zgłosić to wszystko na policje, szczególnie te groźby od jakiś pseudo prawilniaków tej laski, bo po prostu mój brat na ten moment nie ma życia w szkole przez tą byłą laske, a między innymi przez te głupoty, które ona wygaduje. Byli też u psychologa i zdiagnozował u niego początki depresji, także nie jest ciekawie z jego psychiką. I teraz tak, jak to młodzież w liceum, moja matka zgłosi to na policje, a później każdy będzie dokuczać mojemu bratu że jest 60tka i jeszcze bardziej negatywnie się to na nim odbije... Jak ugryźć temat? Rozmowa z rodzicami tej laski nic nie pomoże, bo tak jak pisałem wyżej, wszyscy są nieźle p1erdolnięci. Nie oceniajcie też tutaj mojego brata, że źle zrobił zaczynając związek z tą laską, bo on wtedy sam miał 15 lat, był zwykłym gówniarzem niedojrzałym (nadal jest), także inaczej się myśli w jego wieku, a inaczej mając 25 lat. Zakochał się, a ona to wykorzystała i zrobiła mu wode z mózgu, a teraz wymyśla farmazony na jego temat #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach