Rosja pcha nam przez płot nielegalnych imigrantów ---->nasi żołnierze cofają ich spowrotem-----> organizacje pozarządowe robią wszystko by pomóc nielegalnym migrantom przysłanym tu dzięki wojnie hybrydowej z rosją-------> Marszałek sejmu zbija piątkę z organizacjami i wali sobie focie z migrantami którzy dopiero za 3 razem ominęli naszych żołnierzy
Od kiedy Wawrzyk z kolesiami przehandlował polskie wizy i wpuścił rekordową liczbę murzynów z Afryki już się ich nie boję. Przyzwyczaiłem się, bo dużo ich łazi po moim osiedlu. Chociaż w żadnej robocie oprócz Ubera nie widziałem ich. Za bardzo się szanują żeby z---------ć w Januszexach. Pewnie dla większosci z nich Polska to etap przejściowy,
@szef_foliarzy: Ja ich jeszcze w żadnej robocie nie widziałem, za to widziałem jakie kolonie urządza im straż graniczna. Pokazywali ostatnio u siebie na profilu. Ja ich też się nie boje dopóki nie ma ich tyle by chodzili w stadach jak na zachodzie. Jednak fakt, że wojna hybrydowa będzie przegrana dzięki temu rządowi pozostaje bez dwóch zdań. Gdy nabiorą ich więcej dopiero wtedy zacznę się bać o bliskich.
@Wink: co tam, jak idzie przerzucanie inżynierów przez płot? Putin dobrze za to płaci?
@Juzef_Pilsucki uwierz mi, że pracowałem już nawet z nepalczykami ale z przedstawicielem wakandy jeszcze nigdy a swoje lata mam i z nie jednego pieca chleb jadłem.
@Aquamen: czyli czarni są bardzo podobni do polskiego pokolenia 15-35 lat, gdzie też mnóstwo pasożytów polaczkow, co tylko socjal ciągnąć potrafią albo bawią się w mlm lub emarketing nie wiadomo czego nawet xD
Konferencja jest ruska prawaku kwiiiii
#bekazlewactwa #4konserwy #polityka #sejm #lewicowizdrajcy #wojsko #bialorus #wojna #pochowacpodprogiem #konfederacja #rosja #ruskieonuce
To co robił PiS nie przynosiło żadnych skutków, co z tego że człowieka cofniesz jak zaraz przyjdzie gdzie indziej.
Problem jest ogromny ale byłbym daleki od chwalenia PiS, tym no trzeba dać szansę co wymyśla.
@Aquamen
@Juzef_Pilsucki uwierz mi, że pracowałem już nawet z nepalczykami ale z przedstawicielem wakandy jeszcze nigdy a swoje lata mam i z nie jednego pieca chleb jadłem.
@szef_foliarzy:
Jakiś konkret?
@szef_foliarzy: jeszcze na Glovo ich widać