Wpis z mikrobloga

#takaprawda #tvpis #polityka tak jak TVP przez ostatnie 8 lat to było głębokie szambo, tak po przejęciu władzy przez koalicję mam wrażenie że szambiarka zmieniła logo na wykop, zaraz zostanę zwyzywany od pisowców, kuców czy innych gadów, ale ludzie kochani tego co tu wypisujecie to się czytać nie da. A jakakolwiek krytyka obecnej władzy kończy się obrażeniem tej osoby. Zachowujecie się jak te stare baby co są za PiSem.
EloBreko - #takaprawda #tvpis #polityka tak  jak TVP przez ostatnie 8 lat to było głę...

źródło: CutPaste_2023-12-22_22-31-21-271

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EloBreko: Może dlatego, że konfiarze i pisowcy głównie wytykają nowemu rządowi każdy błąd. Chodzi o to, że tego gówna tvpis nie da się już przebić. Mam wrażenie, że niektórzy mają syndrom sztokholmski słysząc, że "nudne te wiadomości" nie wspomnieli o tym i o tym. Nie chcę mi się dalej pisać, bo niektórzy mają gwoździa w mózgu i chyba im tak zostanie. PO samo nie rządzi i wiadomo, że nie jest
  • Odpowiedz
@emerald-city: jedyne co mogłoby być gorsze to właśnie samodzielne rządy, ostatnie takie prawie były po koalicjant podporządkował się całkowicie, zobaczymy jak będzie tym razem
  • Odpowiedz