Aktywne Wpisy

#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
źródło: 20240830_103226
Pobierz
Ca_millo +4
Jeden autobus do miasta, tylko w dni nauki szkolnej. Wieś w Polsce a. Śmiechu warte.

I pomyslec ze 10lat temu bym byl dobrą partią:
- wlasny, nowy dom bez kredytow,
- samochod wartosci ok 100 tys zl
-w miare dobra, interesujaca praca,
- przychody rzedu 230-240tys zl przy 6miesiacach pracy w roku
-bez nalogow, nie pije, nie cpam, nie pale i nie bije (czasami tylko konia)
-182cm
- z mordy 6-7/10
-16cm
- nie mam dzieci czyli zadnego bagazu w postaci np. alimentow
- 37lat
- nie jestem rozwodnikiem
Przy dzisiejszej inflacji wymagan wsrod kobiet to dzis pewnie nawet taka 3/10 by na mnie nie splunela....ehhh jak zyc pytam????
@observatore_86:
źródło: comment_1664919279kQqumzVTTMozELSmWiSvG5
PobierzJestsm w szczesliwym zwiazku od 9 lat...
@observatore_86: tak nieironicznie ta z tymi statsami może miałbyś szanse u samotnych madek 3/10 w wieku około 35 lat. Dla wolnych 30-35 szczuplych z praca z duzych miast byłbys po prostu za nudny