Aktywne Wpisy
zeemzy +25
XDDD kisne z tego jak oni sobie kreują to wszystko
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
Mam takie pytanie
Po co w sumie żyjecie?
Po co w sumie żyjecie?
#pcmasterrace #laptopy
Były jeszcze te okrągłe śmieszne wejścia z drucikami do myszki i klawiatury, te przed usb
VGA nie są takie stare wcale. Ja dwa lata temu w pracy podłączałem tak jeden z monitorów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już nie pamiętam jakim cudem wpadło to w moje ręce, ale mam taką wstawkę do obudowy z wyjściem DE-9 i spokojnie mogę uzyskać funkcjonalny port COM w komputerze z procesorem Intel 12 generacji pracującym na Windowsie 10.
Trochę takie kuriozum że gniazda PS/2 już nie ma,
Pamiętam ile to czasem było kombinowania żeby podłączyć ps1 do tv ale jak już się udało to czułem się jak hackerman (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Zwłaszcza biorąc pod uwagę że miałem wtedy z 8 lat :D
Także takie nędzne rozwiązania w pewien sposób były dobre, bo stawiały wyzwanie które kształtowało zdolności ludzi do rozwiązywania problemów. A obecnie jest z tym coraz gorzej. Wiesz że niektórzy młodzi ludzie nawet nie wiedzą co
@mati1990: jak ktoś miał kamerkę MiniDV to z łezką w oku wspomina wyższość firewire nad usb w tamtych czasach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A moim faworytem takich zapomnianych portów jest port gier i wpinanie dżojstika albo pada do #!$%@? karty dźwiękowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@supra107: Sam się zdziwiłem jak ostatnio oglądałem płyty główne
@K-S-: Takie np. Atari 2600 miało taki konwerter, wpinało się to tam gdzie antena, i trzeba było przełączać czy ma
ehhh :(
Jak mnie pamięć nie myli to to było planowane jako następca USB który, rzecz jasna, nigdy się nie przyjął. Bodajże Apple ten port zaprojektowało(?), ale to był raczej kompletny niewypał, przynajmniej w Polsce i Europie(nie wiem jak USA i Azja). Jak żyję nie spotkałem się z żadnymi peryferiami korzystającymi z tego złącza, coś mi w głowie świta, że