Aktywne Wpisy
JudzinStouner +93
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +188
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Największe urbanistyczne g---o Wrocławia. Solpol nie był nigdy nawet blisko beznadziejności placu Społecznego. Notabene, kto nazwał tak to antyludzkie szkaradztwo "społecznym"? No debil. Mój głos w wyborach będzie miał kandydat/ka, która zapowie zupełną reorganizację tej przestrzeni, żeby jakieś niekształtne połacie bezużytecznej łąki były w samym centrum miasta.
Już na przykładzie Kępy Mieszczańskiej wiadomo że to nigdy nie będzie tak wyglądać. Jeżeli miasto w koncu zdecyduje się tam na zabudowę, to na 99% powstaną kurniki inwestycyjne bez ładu i składu porozrzucane chaotycznie byle tylko zmaksymalizować PUM i ilość okien dla kawalerki. A o zielonym ciągu pieszym też zapomnij. No chyba że jakiś deweloper wybuduje własny, odgrodzony i tylko dla mieszkańców.