Wpis z mikrobloga

@LuisBenuel: @martek-77: @przemek6085: Moim zdaniem wszystkie auta z 3ema miejscami z przodu to porażka. I już nawet w dupie mam ten hejt na multiplę za wygląd. Jest jaka jest i już. Ale weź tu zapakuj wygodnie 6 osób, w tym środkową z przodu pchającą się łokciami na kierowcę.. W hondzie FRV jest jeszcze gorzej, bo jest jeszcze węższa od multipli. Porażka to totalna.

• Odpowiedz
@pogop: (#) Siedziałem kiedyś w środku tego brzydala, w sumie zdziwiłem się, że mimo pełnego obsadzenia miejsc (wracaliśmy z klubu, a to była taksówka) można było dosyć wygodnie się rozsiąść. Ale niestety, zanim się wsiądzie trzeba przez chwile na to popatrzyć z zewnątrz...(_ )
  • Odpowiedz
@martek-77: Tyle że transit to auto do roboty i tam nie patrzysz na wygodę, tylko na to, by pracowników dowieźć na robotę 20 kilometrów. A te 6-osobowe vany zaprojektował ktoś po to, by tym na wakacje na przykład jechać.
  • Odpowiedz
@killerpizza: wrzucisz jakiegoś szczawia co już nie potrzebuje fotelika i będzie git. A znowu sorry, na wakacje takim e46 też w 5 osób nie pojedziesz za daleko. Bagażnik mały, miejsca z tyłu też niewiele. Więc też tylko w 4 osoby.
  • Odpowiedz
@martek-77: @przemek6085: A, i moje małe doświadczenie z prowadzenia multipli. Nie wiem jak tam z nową było, ale w takiej z 200 tys km przebiegiem cholernie ciężko chodzi gałka od biegów ( jest na linkach, a one się zacierają po jakimś czasie ). Sprzęgło też wciska się jak w żuku, czyli resztkami sił. Nic przyjemnego.
  • Odpowiedz
@martek-77: Masz rację, za chwilę dojdziemy do wniosku, że na wakacje to tylko kią carnival, czy fordem expedition, ale nie o to chodzi. Pozycja za kierownicą takiego vana ( czy to multipla czy FRV ) jest taka, że niemal do szyby się kleisz. Tak mocno przesunięty jest fotel kierowcy do drzwi. Naprawdę nie są to najwygodniejsze auta..
  • Odpowiedz