@LuisBenuel: @martek-77: @przemek6085: swoją drogą, konstruktor stworzył samochód, o którym od ponad dziesięciu lat gada cały świat i zapewne prędko nie przestanie
@LuisBenuel: @martek-77: @przemek6085: Moim zdaniem wszystkie auta z 3ema miejscami z przodu to porażka. I już nawet w dupie mam ten hejt na multiplę za wygląd. Jest jaka jest i już. Ale weź tu zapakuj wygodnie 6 osób, w tym środkową z przodu pchającą się łokciami na kierowcę.. W hondzie FRV jest jeszcze gorzej, bo jest jeszcze węższa od multipli. Porażka to totalna.
@pogop: (#) Siedziałem kiedyś w środku tego brzydala, w sumie zdziwiłem się, że mimo pełnego obsadzenia miejsc (wracaliśmy z klubu, a to była taksówka) można było dosyć wygodnie się rozsiąść. Ale niestety, zanim się wsiądzie trzeba przez chwile na to popatrzyć z zewnątrz...ლ(ಠ_ಠლ)
@killerpizza: w sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale faktycznie musi nie być najprzyjemniej prowadzić to to jeśli ktoś siedzi tuż obok, a jeśli jest już ponadprogramowo barczysty to w ogóle
@martek-77: Tyle że transit to auto do roboty i tam nie patrzysz na wygodę, tylko na to, by pracowników dowieźć na robotę 20 kilometrów. A te 6-osobowe vany zaprojektował ktoś po to, by tym na wakacje na przykład jechać.
@killerpizza: wrzucisz jakiegoś szczawia co już nie potrzebuje fotelika i będzie git. A znowu sorry, na wakacje takim e46 też w 5 osób nie pojedziesz za daleko. Bagażnik mały, miejsca z tyłu też niewiele. Więc też tylko w 4 osoby.
@martek-77: @przemek6085: A, i moje małe doświadczenie z prowadzenia multipli. Nie wiem jak tam z nową było, ale w takiej z 200 tys km przebiegiem cholernie ciężko chodzi gałka od biegów ( jest na linkach, a one się zacierają po jakimś czasie ). Sprzęgło też wciska się jak w żuku, czyli resztkami sił. Nic przyjemnego.
@martek-77: Masz rację, za chwilę dojdziemy do wniosku, że na wakacje to tylko kią carnival, czy fordem expedition, ale nie o to chodzi. Pozycja za kierownicą takiego vana ( czy to multipla czy FRV ) jest taka, że niemal do szyby się kleisz. Tak mocno przesunięty jest fotel kierowcy do drzwi. Naprawdę nie są to najwygodniejsze auta..
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
HŁE HŁE HŁE xD
Komentarz usunięty przez autora