Wpis z mikrobloga

Chcę mi się płakać. Przegrałem swoje życie. Nie nadaję się do żadnej pracy, nie nadaję się do budowania relacji i więzi z ludźmi, nie nadaję się nawet do przebywania wśród ludzi, jest to dla mnie nieprzyjemne, bo nie umiem się komunikować, najczęściej nie potrafię się nawet odezwać, bo jestem autystycznym zjebem. Nic w życiu nie osiągnę, dosłownie NIC nie sprawia mi jakiejkolwiek przyjemności, głównie patrzę się w monitor, to jest moje najczęstsze zajęcie, które wypełnia mi dzień. Mam osobowość unikającą i prawdopodobnie ADHD. Powoli zaczynam nabierać świadomości, że... ehhhhhh

#depresja #zaburzeniaosobowosci
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eisil: its over. Pogódź się z tym i spróbuj znaleźć coś co pomoże Ci o tym choć na chwilę zapomnieć. Jeszcze tylko kilkadziesiąt lat tego cierpienia przed tobą ale spokojnie szybko zleci. Dasz radę.
  • Odpowiedz
@eisil: Spoko szacun że próbujesz ale zalecał bym całkowite odcięcie od sieci/gierek na przynajmniej trzy cztery tygodnie żeby zauważyć zmianę. Jak pociszniesz dłużej zanotujesz kompletną zmianę w sposobie w jaki działa twój mózg.
  • Odpowiedz