Aktywne Wpisy
mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zauważyliście, że dzieci są bardzo nieporadne w dzisiejszych czasach? Spotkałam się z przyjaciółkami ostatnio i jedna śpi w jednym łóżku z 5 - letnią córką. Ja w wieku 5 lat zostawałam w domu sama z 3 - letnim bratem i musiałam się nim opiekować. Dzisiaj nie do pomyślenia.
Rodzice a w szczególności matki stały się tak nadopiekuńcze, że dzieciaki nie mogą zostać same na chwilę, bo od razu płaczą. Ja umiałam się sama bawić, a teraz dzieckiem się trzeba zajmować 24/7.
Z czego to wynika?
Widzę też, że dzieci zdecydowanie później zaczynają czytać. Moja siostrzenica skończyła 1 klasę podstawówki i niewiele dzieci umie płynnie czytać ze zrozumieniem. Ja czytałam sama książki już w zerówce, a znam dzieci, które płynnie nauczyły się czytać w przedszkolu.
Niektóre dzieci w 1 klasie podstawówki nie umieją same sobie zawiązać sznurowadeł.
Zauważyliście, że dzieci są bardzo nieporadne w dzisiejszych czasach? Spotkałam się z przyjaciółkami ostatnio i jedna śpi w jednym łóżku z 5 - letnią córką. Ja w wieku 5 lat zostawałam w domu sama z 3 - letnim bratem i musiałam się nim opiekować. Dzisiaj nie do pomyślenia.
Rodzice a w szczególności matki stały się tak nadopiekuńcze, że dzieciaki nie mogą zostać same na chwilę, bo od razu płaczą. Ja umiałam się sama bawić, a teraz dzieckiem się trzeba zajmować 24/7.
Z czego to wynika?
Widzę też, że dzieci zdecydowanie później zaczynają czytać. Moja siostrzenica skończyła 1 klasę podstawówki i niewiele dzieci umie płynnie czytać ze zrozumieniem. Ja czytałam sama książki już w zerówce, a znam dzieci, które płynnie nauczyły się czytać w przedszkolu.
Niektóre dzieci w 1 klasie podstawówki nie umieją same sobie zawiązać sznurowadeł.
Bunch +18
Te laski są naprawdę mocno odklejone...
Laska uważa, że jest za duża, ja tak nie uważam, a a potem dzieje się to...
#p0lka #pieklomezczyzn #rozowepaski #kobiecalogika #tinder
Laska uważa, że jest za duża, ja tak nie uważam, a a potem dzieje się to...
#p0lka #pieklomezczyzn #rozowepaski #kobiecalogika #tinder
Usunęła parę xD Nie zdążyłem powiedzieć ile zarabiam, bo pewnie miałbym #!$%@? na utrzymaniu ;/
#tinder #p0lka #julka
@LadnyChlopczyk ale to ona cisnęła pytania o to co robię :P
@Hariel: Nie simp.
Status społeczny wypracowujesz ciężką pracą, wiek po prostu masz. Nigdy nie wymagaj od siebie czegoś co robisz ciężką pracą, gdy od kogoś drugiego wymagasz nic, zero, po prostu jestestwo, bo to dramat.
A simpy, które chcą od baby, by ta pachniała, gdy oni jej dają bezpieczeństwo, pieniądze, status społeczny niech se żyją w tym piekle, ale nazywajmy ich po imieniu. To simpy i ich życie NIE będzie usłane różami, w sumie to autodestrukcja dla mężczyzny.
Natura człowieka jest CAŁKOWICIE inna, my kolego boży żyjemy w sztuczny sposób, ograniczając absolutnie dla mężczyzny naturalną poligamię w monogamię. Jest zapylone kilka bab z 10-15 dzieciakami i wszyscy powyżej 9-10 roku życia pracowali by na stado, to jest właśnie to "naturalne" i trwało przez ery ludzkości. Kilka dzieciaków umarło przy porodzie, kilka kobiet też, brał chłop kolejną na wymiankę i
Facet dobiera kobietę, która da mu zdrowe silne dzieci, kobieta dobiera faceta, który da jej zdrowe silne dzieci. Bez PLUSA, dlaczego facet musi przynosić kobiecie jeszcze bezpieczeństwo finansowe, gdy kobieta ma również dwie ręce i możliwość zarabiania praktycznie tych samych pieniędzy? Można oczywiście odjąć kobiecie rok
Dlaczego facet musi jeszcze zapewniać bezpieczeństwo finansowe, gdy
Bo kobiety idą na łatwiznę, sam jakbym był kobietą, to szukałbym typa z hajsem by go wyleszczyć rozwodem, lub korzystać z jego krwawicy i kupować sobie dupą różne rzeczy, przecież to bajka.
Ten kij ma dwa końce i jednym z końców jest ruch feministyczny, ruch szowinistyczny, redpill i mgtow + niska dzietność. Żadna osoba ostatecznie nie chce żyć w warunkach, gdzie jedna strona idzie na łatwiznę, a druga musi to ciągnąć, bańka pęka, są rozwody i