@maras_zaraz_go_udusisz: ch*ja to ma wspólnego z prawdą, bo po tym incydencie rozgorzała dyskusja nad świeckością państwa i zasadności obecności symboli oraz praktyk religijnych na terenie sejmu
@KonwersatorZabytkow: ale daun by się zesrał jakby w wyniku jego ataku gaśnicą faktycznie rozkręciłaby się dyskusja nad świeckością i ostatecznie by zlikwidowano krzyż na sali, wszystkie kaplice, opłatki i takmidopomóżbogi XD ale to się nie stanie niestety
@maras_zaraz_go_udusisz: ch*ja to ma wspólnego z prawdą, bo po tym incydencie rozgorzała dyskusja nad świeckością państwa i zasadności obecności symboli oraz praktyk religijnych na terenie sejmu
@KonwersatorZabytkow: nom, szczególnie jak braun w---------ł z kocopołami o satanizmie xD
@KonwersatorZabytkow: w twojej banieczce musicie się pławić w tej dyskusji, co nie? Jedyna dyskusja, która rozgorzała poz konfederacką banieczką, to ta czy Braun powinien trafić do Choroszczy, czy do Tworek.
Czy tym ludziom nie jest trochę wstyd? xD Czułbym się jak skończony baran, gdybym leciał z samego rana stać kilka godzin po bułkę z mięsem i warzywami za 30 zł wyłącznie dlatego, że dzień wcześniej chłopaczek w krótkich gaciach powiedział w internecie, że przypomina mu to Berlin.
źródło: temp_file846727199336303867
Pobierz@KonwersatorZabytkow: nom, szczególnie jak braun w---------ł z kocopołami o satanizmie xD
@KonwersatorZabytkow: Ty a ja myślałem, że ona trwa od przynajmniej kilkunastu lat
@KonwersatorZabytkow: raczej "dyskusja" wśród kuców/nacjoli o tym, że są symbole inne niż katolickie.
@missioncritical: pokaż mi jedną debatę publiczną gdzie ktoś o tym mówił xD Zarzucasz mi baniecxkę a sam siedzisz w jeszcze większej