O to już nie byle co. Fajne klimaty. Horror można by tam kręcić xd. Ja to bym zwiedzał ale sił coś zabrakło na to. Może w przyszłym roku odhacze kilka miejsc - bo tak jak pisałeś ciekawostek w naszym kraju nie brakuje.
@Blueweb: Typ opowiadał że, cały ten teren zapomniałem ile km ale jakoś może być koło 20 km2 było wymazane z map i wojsko pilnowało z budkami plus zasieki XD z tego co typ opowiadał. Większość ludzi zmarło na coś w stylu raka. zapomniałem co to było ale od uranu i czegość jeszcze. Tak że, z typa 120 kg w ciągu 3 mies. gość miał 30 kg a innym przymusowym pracownikom płuca
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
Tutaj też byłem w dwóch kopalniach Podgórze tu gdzie oni i Liczyrzepa 80 km korytarzy ale większość zamknięta dla turystów.
O to już nie byle co. Fajne klimaty. Horror można by tam kręcić xd. Ja to bym zwiedzał ale sił coś zabrakło na to. Może w przyszłym roku odhacze kilka miejsc - bo tak jak pisałeś ciekawostek w naszym kraju nie brakuje.