Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Obruni: "Najlepszym marszałkiem" to się jeszcze okaże. A wydaje ci się, że jest najlepszy pod względem prowadzenia, bo robi to w stylu rozrywkowym. I też dlatego jest tak wielu widzów
  • Odpowiedz
@Obruni: w twojej pracy też by cię pewnie łatwo zastąpił, a już na pewno za kilka lat, ciekawe, czy wtedy będziesz taki zadowolony, w---------ć z tym gbt codziennie o tym gównie muszę słuchać i co chwila o tym, że każdego zastąpi, jeszcze debile z uśmiechem na twarzy to mówią
  • Odpowiedz
  • 0
@mewten: wiesz, ale jak się schowasz w szafie i zamkniesz oczy, to świat nie przestanie istnieć, a jedynie ty przestaniesz go widzieć. Ja wole mieć świadomość tego co się dzieje i z wyprzedzeniem ustawić się tak, żeby mnie nie zmiotło z planszy. Nie, mnie AI nie zastąpi w żadnym z zawodów, które uprawiam.
  • Odpowiedz
elementarna sprawiedliwość wobec sali sejmowej

@Obruni: no i juz wiemy, ze nie jestes na biezaco.

A co do samego marszalka - to im dluzej ogladam to widze, ze ta rola nie ma sensu. Za duze pole do popisu i wplywu politycznego. Albo jakis czatgpt ew jakies gremium, najlepiej sedziowskie wiec w teorii niezawisle, co przydziela kary jak ktos sie nie stosuje do regulaminu. A projekty i wypowiedzi zgodnie z kolejnoscia
  • Odpowiedz