Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +24
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +3
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Braun mógł to zgasić na wiele różnych sposobów, a zrobił to w chyba najgorszy z możliwych. Tu jest cały problem. Może było to widowiskowe i memiczne, ale dało całą mase argumentów przeciw temu zachowaniu. Zamiast użyć do tego wody albo po prostu zgasić to rekami to o---------ł imbe jakieś dawno nie było.
Sam "protest" był jak najbardziej słuszny i pokazałby faktyczną hipokryzję niektórych środowisk, bo jestem przekonany, że oburzenie byłoby bardzo podobne ze strony większości środowisk. Teraz nie dość, że mają na niego kilka paragrafów to #konfederacja dostaje za to po p-----e.
Dlatego mam w głowie dwa scenariusze:
1) Braun to faktycznie jest ruski agent
2) liczy na rozpad konfy i zabranie skrajnego elektoratu
Innego scenariusza nie widzę. Osobiście uważam, że to wbrew pozorom nie jest jakis imbecyl, aby nie wiedział jakie będą konsekwentnie takiego performancu. Gdyby chciał faktycznie coś ugrać sensownego w tym temacie to była masa lepszych sposobów na zrobienie szumu wokół tego.
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym. Wielguska w-----a się do kościoła zakłócając mszę świętą i co się stało? Nikt jej nie potępia, sąd ja uniewinnia. Jej