Wpis z mikrobloga

#sejm #polityka
Braun mógł to zgasić na wiele różnych sposobów, a zrobił to w chyba najgorszy z możliwych. Tu jest cały problem. Może było to widowiskowe i memiczne, ale dało całą mase argumentów przeciw temu zachowaniu. Zamiast użyć do tego wody albo po prostu zgasić to rekami to o---------ł imbe jakieś dawno nie było.

Sam "protest" był jak najbardziej słuszny i pokazałby faktyczną hipokryzję niektórych środowisk, bo jestem przekonany, że oburzenie byłoby bardzo podobne ze strony większości środowisk. Teraz nie dość, że mają na niego kilka paragrafów to #konfederacja dostaje za to po p-----e.

Dlatego mam w głowie dwa scenariusze:
1) Braun to faktycznie jest ruski agent
2) liczy na rozpad konfy i zabranie skrajnego elektoratu

Innego scenariusza nie widzę. Osobiście uważam, że to wbrew pozorom nie jest jakis imbecyl, aby nie wiedział jakie będą konsekwentnie takiego performancu. Gdyby chciał faktycznie coś ugrać sensownego w tym temacie to była masa lepszych sposobów na zrobienie szumu wokół tego.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bednar_WSRH: nawet z tą odpowiedzialnością jesteś jak konfederacja. Zloz zawiadomienie i tyle. Ale ty wolisz pierniczyć głupoty usprawiedliwiając najzwyklejsze chamstwo. Tak samo i konfederacja. Zgłosiła projekt i 3 razy do poprawki, merytoryczną partia... Teraz te proste i misie podatki będą wyglądać tak że ty będziesz je płacił ja będę je płacił a przedsiębiorcy i ci wielcy znajdą dziurę i jeszcze na tym zarobią. Bo ta banda miernot nie zna się
  • Odpowiedz
  • 0
@BoskiPrototyp: Typie. K---a. Gdzie ja go usprawiedliwiam? W jakim miejscu? To co zrobił było złe i nie powinno mieć miejsca. Ja nie jestem za tym aby ktokolwiek komukolwiek w-------a się w obrzędy religijne. Napisałem jedynie, że gdyby zrobił to w łagodniejszy sposób to pokazałby hipokryzję lewicy. Tylko tyle.
Poza tym. Wielguska w-----a się do kościoła zakłócając mszę świętą i co się stało? Nikt jej nie potępia, sąd ja uniewinnia. Jej
  • Odpowiedz