Aktywne Wpisy
mirko_anonim +144
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
koala667 +109
Brak dokumentacji do niczego, a jak już jest to napisana tak że tylko piszący zrozumie o co w niej chodzi.
A czas poświęcony na zrozumienie zagadnień pewnie pójdzie w błoto bo nigdzie indziej z tym nie spotkam.
W przyszłym roku zmieniam pracę i mam w dupie sytuację w zespole i to że nie ma kto mnie zastąpić.
#pracait #pracbaza #oswiadczenie #postanowienianoworoczne
@przegrywam_przez_miasto: nauczysz sie przynajmniej jak opisywac rzeczy żeby ktoś zrozumiał. Możesz też przepisac dokumentację. Wbrew pozorom można to świetnie sprzedać w nowej pracy
Reasumując takie zadanie nie przerasta mnie ani pod kątem zaangażowania ani kompetencji, a nawet więcej bo znam najlepsze praktyki w tym temacie
@przegrywam_przez_miasto: