Aktywne Wpisy

lubie-sernik +9
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +20
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@jason24: To samo co ich świętowanie, jedno i drugie nie powinno mieć miejsca w sejmie. Dlaczego zgasił tylko świeczki, a nie zdejmował też krzyży, "hipokryto"? xD
umiesz rozróżnić symbol religijny jednej religii wiszący na sali posiedzeń a wspólne świętowanie przez posłów?
nikomu z lewicy nie przeszkadza wigilia sejmowa ani wspólne dzielenie się opłatkiem tak samo jak chanuka
@jason24: można być przeciwko religii w Sejmie, przegłosować odpowiednią ustawę i ściągnąć krzyż ze ściany normalnie, a można być posłem Klaunem i odwalić trzodę, rozpylić gaśnicę w zatłoczonym Sejmie podczas pieprzonego dnia wotum zaufania dla nowego rządu i zrobić przy tym skandal dla Polski na cały świat niczym debil albo ruski agent. To są
źródło: tusk_zydowski_hipokryta
PobierzFajnie się przerzuca swoje "myślowątki" o czasach minionych na czas teraźniejszy, myśląc że większość stałych
źródło: temp_file9216622756122826561
Pobierz@LubiePieski: mi przeszkadza bo sejm powinien być świecki. Co następne, będziemy w sejmie razem śpiewać Hare Kryszna skoro wyznawców tej religii jest więcej w naszym kraju?