Aktywne Wpisy
mirko_anonim +24
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Maly_Jasio +68
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
@k__d: pozwól że odpiszę Ci w osobnym wpisie
Już dawno to zauważyłem.
Mimo że ten weekend zmarnowałem na #!$%@? się - wypocząłem (prawdziwie) za cały tydzień. Przyjemna rzecz. :)
Po 4 miesiącach jestem w stanie docenić brak kaca. Czasu jest czasami aż za dużo.
A skoro już mnie zawołałeś to napiszę - takie porównanie jak wyglądał mój poniedziałek dokładnie rok temu (i wyglądał prawie codziennie...) - a jak wygląda dziś.
No więc, wstałem o 11, ciągle #!$%@?, śmierdzący (nie byłem w stanie wziąć prysznica) i zmulony.. Na śniadanie jadłem 3 parówki (aby zachować równowagę we wszechświecie :D) z biedronki, ibuprom i piwo. Po czym szedłem #!$%@?ć kac kupę...
A dziś. Wstałem z budzikiem (7.00) na równe nogi, szybka toaleta, śniadanko (kanapki z serkiem i wszelkiej maści warzywami jakie są dostępne w sklepie (czyt. bomba witaminowa)), biała herbata. Potem kilka serii pompek, prysznic i odcinek serialu.
Poszedłem na wykład na którym zamiast spać skończyłem czytać książkę. Ogólnie - chce się żyć. :D
Warto dodać że jak chlałem miałem do dyspozycji więcej hajsu a nie miałem na jedzenie...
Tu #nobodykiers.
Dorzuciłem sobie nowy challenge - od dziś budzik nastawiony na 7. rano - siedem dni w tygodniu. Trzeba się pozbyć leniwych poranków - nawet żebym zaoszczędzony czas miał przeznaczyć na oglądanie seriali. :D
#gejniepije
@k__d: na początku myślałem że najlepszym pomysłem będzie ograniczać picie - ale to jednak byłby średni pomysł bo w najlepszym wypadku traciłbym weekendy na bezproduktywnym leczeniu kaca.
(wziąć) #grammarnazi :P
Nie raz słyszałem od znajomych że
Dzięki temu oduczyłem się wyłanczać :D