Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Salido +287
Minął 54. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-39
Pobierz

Moim tegorocznym Mikołajem, a w sumie to Panią Mikołajową okazała się @Leoreth
Nie wiem jak udało Ci się wykrzesać tyle dobra z mojego opisu, ale jesteś niesamowita. To co zastałem w środku po otwarciu paczki przeszło moje wszelkie oczekiwania.
Ale od początku:
*książka Lech od kulis - historie na 100-lecie Macieja Henszela. Zdążyłem już przeczytać kilka stron. Ciekawa pozycja, można dowiedzieć się kilku sekretów, ciekawostek, o których wcześniej nie słyszałem. Dodatkowo wiosną podróżowałem do Szwecji na mecz w jednym busie z jednym z bohaterów kilku historii i dzięki tej książce mogę przypomnieć sobie jego historię, które opowiadał bo są tu bardzo dobrze opisane :)
*czapka Lech Poznań - pisałaś do mnie anonimową wiadomość jakie gadżety klubowe już mam w swojej kolekcji. Przyznam się szczerze, że po tej wiadomości miałem dużo myśli w głowie co związanego z Lechem dostanę w paczce, ale nie pomyślałbym nawet, że będzie to książka i czapka. Przyda się na zimę także serdecznie dziękuję.
*gra karciana Escape Room. Będzie za kilka dni testowana podczas spotkania ze znajomymi, którzy też siedzą w tych klimatach. Dam znać czy fajna.
*skarpetki - skarpetek u faceta nigdy za wiele
*mikołaj, skrzat (?) będzie zdobił moją półkę w pokoju i nada trochę świątecznej atmosfery.
*zestaw do pizzy - nóż, łopatka - jako fan pizzy na pewno będę używał. Przetestuję po świętach bo teraz nie ma czasu na pieczenie pizzy, a z pizzerii przyjeżdża już pokrojona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
* ściereczki do auta - jestem raczej typem osoby, której lekki kurz nie przeszkadza, więc może te ściereczki będą w końcu motywacją do ogarnięcia wnętrza auta.
*zawieszka zapachowa i perfum do auta. Nie korzystałem nigdy z perfum do auta. Ostatnio oglądając na YouTube odcinek u SitroX wspominali właśnie jakich perfum używają i że to fajna rzecz. Miałem już nawet w głowie, żeby zamówić i przetestować jak to działa, ale jakoś nie mogłem się zebrać. A tu proszę mój Mikołaj wyręczył mnie i sprezentował mi to co sam chciałem kupić. Perfum od razu użyty - bardzo fajny zapach, delikatny, nie gryzie w gardło.
Do tego słodycze no i własnoręcznie napisany list <3
Dziękuję serdecznie za super prezent. Jestem w szoku, że „randomowa osoba” z internetu potrafiła zrobić lepszy, bardziej dopasowany do mnie prezent niż nie jeden otrzymany od znajomych czy przyjaciół.
Jest to moja druga edycja Wykopaki ina pewno nie ostatnia.
Ps. 1 serdecznie dziękuję za życzenia, Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze, zdrówka i udanych świąt Bożego Narodzenia
Ps2. Na tematy z listu chętnie pogadam na priv jeśli masz ochotę
Ps3. Może uda nam się kiedyś w coś razem zagrać?
Ps4. Przepraszam za zdjęcie z auta, ale dziś akurat w trasie i poza domem, a moja niecierpliwość i ciekawość nie wytrzymałaby do jutra z paczką w bagażniku
Ps5. Formuła plus
#wykopaka #pokapake
źródło: IMG_6370
Pobierz@GumaMambaPl: niee zdjęcie jak i paka z każdej strony dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)