Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
(Wskaźnik EHDI – medianowy rozporządzalny dochód (netto) w przeliczeniu na członka gospodarstwa domowego.)
Dane z 2021r.
#przegryw #bieda #s----------e #patologia #rodzina
to zrob cos zeby z niej wyjsc?
co nie zmienia faktu, że tak było za gówniaka
Ale w każdych codziennych czynnościach to dalej troche człowiek bierze. (wydawanie pięniędzy = ból)
@CowiekDebil: ech...
Dobra, jak poprawnie wpisałem to dało lepsze odpowiedzi.
Odmawianie sobie wszelakich przyjemności
Jak to jest 1 015 euro i w DE chyba tyle zasiłek dla nierobów. Jedynie na opłatę i żarcie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
4 500 zł to chyba z 15-20 lat temu to ok., chyba że, to jakaś stara piramida ¯\(ツ)/¯
To się nazywa dziadowanie, fajnie że, coś tam zbiera ale to nie jest życie (⌐ ͡■ ͜