#przegryw #youtube #samoloty Wiem, że na wykopie popularna jest historia o typku co chwalił się wrzuceniem rurki do silnika samolotu, ale w USA typek od obsługi naziemnej lotniska poszedł o krok dalej i porwał cały samolot. Najlepsze jest to, że był to jego pierwszy raz za sterami samolotu a był wstanie zrobić w locie jeszcze akrobacje. Zachowały się rozmowy tego chłopa z kontrolerem lotniczym i gościu wydawał się mega sympatyczny, który stwierdził, że po prostu życie go złamało.
@analboss: mam trochę respektu dla niego, bo dołożył starań żeby nikogo innego przy okazji nie skrzywdzić. Ten Niemiec co rozbił samolot pełen pasażerów to gówno.
Wiem, że na wykopie popularna jest historia o typku co chwalił się wrzuceniem rurki do silnika samolotu, ale w USA typek od obsługi naziemnej lotniska poszedł o krok dalej i porwał cały samolot.
Najlepsze jest to, że był to jego pierwszy raz za sterami samolotu a był wstanie zrobić w locie jeszcze akrobacje.
Zachowały się rozmowy tego chłopa z kontrolerem lotniczym i gościu wydawał się mega sympatyczny, który stwierdził, że po prostu życie go złamało.