Wpis z mikrobloga

Moja siostra jest wzorowym przykładem p0lki z wykopowych wpisów.

Pani magister pedagogiki wyjechała na zachód, "trochę dorobić,". Tam poznała Polaka bez żadnego wykształcenia, ale z mordy, faktycznie, 7/10. Zrobił jej dziecko, a potem wypieprzył z mieszkania. Poroniła. Po kilku miesiącach się zeszli. I cyk, kolejne zalanie. Tym razem szczęśliwy poród i wspólne mieszkanie. Sielanka nie trwała długo. Szybko się okazało, że gach ją bije, ćpa, uprawia h----d, a ta, głupia, żyruje mu kredyty. Wzięli nawet mieszkanie na raty. Podejrzewam, że gdyby nie ultimatum naszej ciotki o zakończeniu pomocy finansowej, nadal by z nim była. Znów musiała startować od nowa. Samochód, wynajem mieszkania, sprzęt do domu - wszystko dostała od ciotki. Bez niej, już dawno by utonęła. Niestety nie wiem, ile długów musiała po nim spłacać, bo ciotka ją kryje, że niby "sąd umorzył". No, tak było, na pewno. Jako ciekawostkę dodam, że po rozłące, kiedy tatuś przyszedł w odwiedziny do córci, moja siostra dała mu swoją kartę, aby zrobił zakupy. Wyczyścił konto - xD. W chwili obecnej gach nie jest nigdzie zameldowany, nie płaci alimentów i nie spłaca kredytów. Jednak z tego co widzę po jego profilu na fb, żyje i ma się dobrze. Natomiast siostra pracuje w zagranicznym januszexie na dwie zmiany.

Ta historia wydarzyła się naprawdę.

Gach - takie zero, takie nic, a ma sto razy lepsze życie ode mnie i od Was. Tylko dlatego, że ładnie wygląda. #przegryw #blackpill #rozowepaski #p0lka
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil150794: jakim k---a cudem wzięli mieszkanie na raty za granicą, ja p------ę mam tego dość że tyram jak zwierzę i jem jak zwierzę żeby odłożyć kasę na mieszkanie, a k---a patusy chlejące kupują sobie tak o mieszkanie na kredyt pomiędzy ciągiem alko a zabawą w h----d
  • Odpowiedz
@kamil150794: A ty nie możesz ustawić tego gacha do pionu? Chcesz żeby twoja siostra gniła w takim gównie razem z twoim nieczemu nie winnym siostrzeńcem który musi cierpieć za debilne wybory matki? Pal licho jej życie, jej wybory ale co z ciebie za wujek
  • Odpowiedz
@kamil150794 dwie refleksje - jak wyglądało w domu? Bo Twoja siostra brzmi jak typowa córka toksycznych starych xd
Po drugie chłopcy drodzy, po prostu stajecie właśnie w miejscu, w którym kobiety są przez lata. Myślicie, że kobietom się chce wiecznie odchudzać, doczepiać sobie rzęsy, kłaść tapetę zamiast pospać godzinę dłużej? Kobiety od zawsze są oceniane przez pryzmat urody, dla mężczyzn to nowość dlatego to tak przeżywacie. I tak to jest c-----e,
  • Odpowiedz
@Eftef: @Siemka666 O jest moje ulubione psychologizowanie xD Kiedyś wszystkie domy były "toksyczne" według obecnych standardów i jakoś kobietom nie #!$%@?. Niedługo jakiekolwiek wymagania albo sztorcowanie dzieci to będzie toksyczna opresja xD

Rzecz w tym, że podział był jasny: kobiety dbają o to, żeby być ładne i rodzą dzieci, a mężczyźni dbają o to, żeby być silni, zaradni i mieć zasoby. A teraz z d--y doszło dodatkowe wymaganie, że
  • Odpowiedz
@blehblehbleh prawda jest taka, że ten podział jest krzywdzący i dla mężczyzn i dla kobiet. Bo mężczyźni zasługują na to żeby móc czasami odpocząć od bycia silnymi i zaradnymi, zasługują na to żeby nie odbierać im męskości, bo im się noga powinęła w interesie, żeby mieć partnerkę do wsparcia, bo to nie kolejne dziecko, ani błyskotka z funkcją gotowania tylko drugi odpowiedzialny dorosły człowiek w rodzinie.
  • Odpowiedz