Aktywne Wpisy
emesi +638
pogodny_mis65 +235
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Pani magister pedagogiki wyjechała na zachód, "trochę dorobić,". Tam poznała Polaka bez żadnego wykształcenia, ale z mordy, faktycznie, 7/10. Zrobił jej dziecko, a potem wypieprzył z mieszkania. Poroniła. Po kilku miesiącach się zeszli. I cyk, kolejne zalanie. Tym razem szczęśliwy poród i wspólne mieszkanie. Sielanka nie trwała długo. Szybko się okazało, że gach ją bije, ćpa, uprawia h----d, a ta, głupia, żyruje mu kredyty. Wzięli nawet mieszkanie na raty. Podejrzewam, że gdyby nie ultimatum naszej ciotki o zakończeniu pomocy finansowej, nadal by z nim była. Znów musiała startować od nowa. Samochód, wynajem mieszkania, sprzęt do domu - wszystko dostała od ciotki. Bez niej, już dawno by utonęła. Niestety nie wiem, ile długów musiała po nim spłacać, bo ciotka ją kryje, że niby "sąd umorzył". No, tak było, na pewno. Jako ciekawostkę dodam, że po rozłące, kiedy tatuś przyszedł w odwiedziny do córci, moja siostra dała mu swoją kartę, aby zrobił zakupy. Wyczyścił konto - xD. W chwili obecnej gach nie jest nigdzie zameldowany, nie płaci alimentów i nie spłaca kredytów. Jednak z tego co widzę po jego profilu na fb, żyje i ma się dobrze. Natomiast siostra pracuje w zagranicznym januszexie na dwie zmiany.
Ta historia wydarzyła się naprawdę.
Gach - takie zero, takie nic, a ma sto razy lepsze życie ode mnie i od Was. Tylko dlatego, że ładnie wygląda. #przegryw #blackpill #rozowepaski #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Po drugie chłopcy drodzy, po prostu stajecie właśnie w miejscu, w którym kobiety są przez lata. Myślicie, że kobietom się chce wiecznie odchudzać, doczepiać sobie rzęsy, kłaść tapetę zamiast pospać godzinę dłużej? Kobiety od zawsze są oceniane przez pryzmat urody, dla mężczyzn to nowość dlatego to tak przeżywacie. I tak to jest c-----e,
Co za niefart!
@chlopgpt: weź bk2 bez wkładu i jolo
Rzecz w tym, że podział był jasny: kobiety dbają o to, żeby być ładne i rodzą dzieci, a mężczyźni dbają o to, żeby być silni, zaradni i mieć zasoby. A teraz z d--y doszło dodatkowe wymaganie, że
@kamil150794: