Aktywne Wpisy
Gours +661
Kilka minut temu dodałem post, w którym wyraziłem szok po obejrzeniu fragmentu filmiku kanału Dla Pieniędzy na temat Tuska. Bardzo agresywny i kłamliwy wobec Tuska, w skrócie i delikatnie rzecz ujmując. Poszperałem dalej - okazało się, że typ jest sponsorowany przez CPK - jeden z jego filmów jest oznaczony.
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
źródło: IMG_3139
Pobierz
njdnsjdnjs +2

Nadgodziny wyciągnięte. Impreza integracyjna zrobiona (w ramach podziekowań).A od nowego roku #!$%@?. I tak to się żyje w tym IT. Jak nic się nie dzieje, to nagle wszystko jest na już. I się zaczynają nadgodziny, dogadywanie się z innymi firmami (bo zrobili hehe tylko green path), niektórzy chętnie daliby sobie po mordzie. Dyrektor kołczuje, że damy radę. A potem po wydaniu wydaniu. Miesiąc dogrywania tematu i potem znowu 2 miesiące laby, schodzenia z nadgodzin zwieńczone imprezą integracyjna z pocieszną twarzą team-leadera, że nikt się nie zwolnił. I cykl się zamyka.
Najgorzej wrócić do takiego tempa. Ja tam lubię taki styl pracy (bo ile można się lenić). A jak tam to u was wygląda?
Hajs ma być narzędziem nie celem samym w sobie, praca ma być dodatkiem do życia, nie celem życia itd. Cięzkie w takim #!$%@? dole jak Polska to zbalansować, sam mam problem ale sie uczę i próbuje. Niestety tak nas wychowano w tym kraju że trzeba tyrać, robić