Tak abstrahując od tematyki kolorów, to czy w tym trailerze zostało zaprezentowane coś nowego? Tzn czy w tym krótkim klipie jest coś czego nie było w GTA V? Póki co wiem o GTA VI tyle, że to będzie GTA V w Vice City i z lepszą grafiką.
No jest kobieta jako prawdopodobna postać główna (albo jedna z postaci), ale to jest wręcz kosmetyka i jak dla mnie jeden ch#j czy będzie kobieta czy facet, byleby postać była spójna i posiadała jakąś głębię.
Tak abstrahując od tematyki kolorów, to czy w tym trailerze zostało zaprezentowane coś nowego?
@missioncritical: a co byś się spodziewał nowego w tego typu grze? Pytam serio, nowe bieganie? skakanie? Są zmiany graficzne, są płynniejsze animacje, jest więcej szczegółów. To nie jest zwiastun gameplayowy, pierwszy nigdy takim nie jest.
@missioncritical: Pracuje w gamedevie i znam realia branży, ale niestety nie jestem devem w Rockstarze. 10 lat to wieczność i wystarczy spojrzeć jak wygląda pierwszy trailer V i VI. Dużo więcej szczegółów, dużo lepsze animacje. W kwestii gameplayu jeszcze nic nie zobaczyliśmy, ale co ma być rewolucyjnego w grze typu GTA w kwestii mechanik. To dalej będzie jeżdżenie autem (okej, może będzie lepsze fizyka),
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
No jest kobieta jako prawdopodobna postać główna (albo jedna z postaci), ale to jest wręcz kosmetyka i jak dla mnie jeden ch#j czy będzie kobieta czy facet, byleby postać była spójna i posiadała jakąś głębię.
#gtavi #gta6 #gta #gry
@missioncritical: a co byś się spodziewał nowego w tego typu grze? Pytam serio, nowe bieganie? skakanie? Są zmiany graficzne, są płynniejsze animacje, jest więcej szczegółów. To nie jest zwiastun gameplayowy, pierwszy nigdy takim nie jest.
@uytx: to ja mam się spodziewać konkretów, czy twórcy mają dowozić nowości? W tego typu grze widziałbym mechaniki poprawiające imersję.
@uytx: czyli coś co można by nazwać dużym DLC do GTA V. No i jak sam piszesz to nie gameplay, więc te animacje, szczegóły
@missioncritical: No i dowieźli, grafika wpływa na immersje.
@uytx: dowieźli póki co patch do GTA V.
@missioncritical: Pracuje w gamedevie i znam realia branży, ale niestety nie jestem devem w Rockstarze. 10 lat to wieczność i wystarczy spojrzeć jak wygląda pierwszy trailer V i VI. Dużo więcej szczegółów, dużo lepsze animacje. W kwestii gameplayu jeszcze nic nie zobaczyliśmy, ale co ma być rewolucyjnego w grze typu GTA w kwestii mechanik. To dalej będzie jeżdżenie autem (okej, może będzie lepsze fizyka),