Aktywne Wpisy

lewyx +16
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O

lewyx +18
Ja pierd0lw. Az tak to niektorych boli, ze ktos ma szanse uratowac zycie swojemu dziecku?
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang

na stronie MasterClass jest promocja na zakup licencji 2 w cenie 1. Jest to swoisty Netflix dla rozwoju osobistego. Już dawno nosiłem się z zamiarem kupna tego, bo:
a) rozwój osobisty, lekcje z prawdziwymi fachowcami
b) wszystko po angielsku (z napisami), więc dodatkowa lekcja angielskiego za darmo
Szukam osoby, która chciałaby ze mną złożyć się na to. Koszt to 10e miesięcznie przy płatności rocznej. Czyli 60e za rok. Chętne osoby zapraszam na priv.
#rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami