Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1675
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +137
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Ptaszki ćwierkają, że onlyfans Madzi nie jest przypadkowy a wszystko łączy się w piękny obrazek.
Pamietacie jak Wardęga mówił o utrzymaniu milczenia Madzi? Na początku Pandory ta zakłada swojego only fansa. Niepopularna, jedna z tysiąca podobnych, wrzucająca tylko softy dziewczyna zarabia fajne siano z only fans. Te zdjęcia są tylko trochę mocniejsze niż to co leci na jej ig.
Ten only fans służy tylko do przelewów za milczenie od Boxdela. Ciekawi mnie tylko czy ten cały motyw tak niedorzecznego opłacania Olciak powstał tylko po to żeby jak najbardziej odbić od tematu eks Baxtona.
#tik #tak #gra my dalej
#famemma
Tak kilkadziesiąt tysięcy będzie trzymała w skarpecie czy może wpłaci na konto i powie, że dostała od bezdomnego?
Fakt, że dziewczyna która była na utrzymaniu Boxdela wiedzie sobie luksusowe życie i lata po świecie nie chodząc do pracy i z dość słabymi socjalami bez współprac też nie będzie podejrzany i nie zwróci nikogo uwagi.
To nie jest 200
Brzytwa Okhama: laska chce wymaxować dochody dopóki jest młoda a potem znajdzie bogatego bolca na partnera
Plus ja tylko mówię co ćwierkają ptaszki. Kolejny raz dodam, nie raz słyszałem takie teksty w moją stronę. Na przestrzeni kilku miesięcy to co mówiłem sprawdzało się. Dlatego nawet się tym nie przejmuje, kto jest ogarnięty, wie co się mówi w świecie czy miał kiedyś do czynienia z legalizacją środków wyciągnie odpowiednie wnioski.
No ale co ja tam wiem to tylko “moja teoria która w
cool story bro
Niestety temat za szybko został poruszony publicznie i tomus posypał za milczenie a później sam się przyznał ugrywając na tym coś dla siebie.
Chłop notorycznie pisze tu kretynizmy i teorie nadające się na folie na łeb, a potem broni chłopskim rozumikiem i to wszystko w kontekście pacynek z Fame xDDD
Choroszcz
p.s. bolca z kasą to ona znajdzie w każdym lepszym klubie w Warszawie, jeden weekend i jest zarobiona
@zdrajczyciel: Po to osle, ze jak nagle kupi sobie chatę za hajs, ktory dostala do ręki to panstwo sie tym od razu zainteresuje? Slyszales kiedys o praniu pieniedzy? Tu nie chodzi o pralke...
w dupie byłeś i g widziałeś xD
O twoim elementarnym braku wiedzy a przede wszystkim odklejeniu i myśleniu spiskowym niech dowodzi proste ćwiczenie. Koszta darowizny vs. opodatkowanie przychodu od OF (a po drodze jeszcze jest prowizja dla platformy)
Beka z was xD
@GoodGuyChucky93: na pewno nie przy pomocy platformy, gdzie koszty wraz z podatkami to pewnie jakieś 60% wpłacanej kwoty.