Aktywne Wpisy
Godir17 +131
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +139
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

To już zaczyna być tradycja! Trzeci rok z rzędu mam dla Was wyjątkowe #rozdajo ★ Akurat na nadchodzące #swieta :) Do wygrania komplet biżuterii - delikatnych listków lipy wykonanych ze srebra pr. 925 pokrytych 14 karatowym złotem i zabezpieczonych powłoką ochronną. Symbolizują miłość oraz kobiecą siłę i wrażliwość. W sam raz na #prezent dla kobiet, które lubią naturę. Rózga, to marka, którą prowadzimy, z produktami zaprojektowanymi u nas od A do Z wykonanymi w Polsce z polskich kruszców. Łącząca technologię i techniki rzemieślnicze.
Zasady są standardowe, zostawiamy plusa i bierzemy udział w losowaniu, bez ograniczeń. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Losowanie przez #mirkorandom w niedzielę o 13:00, wysyłka na mój koszt. ( ͡º ͜ʖ͡º)
I kolejna tradycja - mam dla Was kupon rabatowy. Na hasło: „mirek23” wskakuje rabat -7% w sklepie ważny tylko do mikołajek 06.12.23
A! I jeszcze mamy w ten weekend darmowa wysyłkę - warto skorzystać.
Pełną ofertę znajdziecie na:
Instagram: link do instagrama
Sklep: link do sklepu online
#bizuteria #las #handmade #okazja #prezenty
źródło: Rózga-202311-322
Pobierzdługość 40cm poproszę, będzie zadowolona
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@deckard89: Zgłosiłeś loterię w urzędzie skarbowym?
https://interplay.pl/11-tys-zl-kary-za-zorganizowanie-loterii/
Proszę bardzo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
Dziekuję wszystkim za udział :P
źródło: Zrzut ekranu 2023-12-03 140234
PobierzTrudno będę biedniejszy o te 7%