Wpis z mikrobloga

Tez sie zgadzam ale warto jednak zauwazyc jedna rzecz

- elden ring jest ok, nie chce do niego wraca, wymeczyl mnie, nie bylo efektu wow
- przeszedlem go 2 razy spedzajac dziesiatki godzin...

Wiele gier gracze porzucaja przed ukonczeniem, zwlaszcza open worldy itp wiec jednak elden go przywiazal na wiecej niz mozna sie spodziewac po takiej opinii
@3mortis myślę że przeszedł go drugi raz dlatego, że uważał że a coś pominąłem coś zrobię lepiej a drugi raz przejdę bez bossów i co kwartał gry będę zmieniał np build załóżmy początek nijak potem siła potem inteligencja i mieszanka inteligencji z siłą i na koniec gry bleed i takie mail pewnie podejście że drugi raz to było takie przejście ala 100% ja jestem w połowie gry, elden nie zrobił na mnie
@jozinzbazin_bozy: tez sie zgadzam z filmikiem, ocena eldena zalezy w duzym stopniu od tego jak sie komus spodoba open world i inne zmiany w utartym schemacie

Lies of P tych zmian nie robi, to po prostu "bezpieczna opcja" w postaci zerznięcia wszystkich rozwiazan from software z ostatnich gier. LoP jest chwalone za samo zblizenie sie jakoscia do gier FS, FS jakby sie do tego ograniczylo to by bylo ocenione negatywnie, dla
@jozinzbazin_bozy: Mi się gra podobała, dlatego się nie zgadzam. Oprócz opisu w tym filmie, to ma swoje preferencje lub odczucia co do gry. Opowiada o tych kwestiach, które mają udowodnić średnią ocenę. Mimo tego, moim skromnym zdaniem, te kwestie nie miały aż takiej wagi, żeby do takiej średniej oceny doprowadzić. Elden Ring potrafi dać wspaniałe wrażenia z gry. Żałuję, że gostek nie mógł tego doświadczyć. Być może trzeba mieć, jakiś dziecinny