Aktywne Wpisy
mmmod +54
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +295
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Skąd ja to znam..... Mam podobną sytuacje w rodzinie tylko, 2 małżeństwa jedno dużo pracuje i ma kase i nic nie dostaje, a drugie całe życie kredyty, długi, bezrobocie i #!$%@? i rodzina wspiera bo mają ciężko. No mają ciężko jak oboje palą paczkę fajek dziennie a paczka kosztuje 20zł.
Mają ciężko bo nic się nie chce, pracuje się chwile - zaraz L4, urlop na żądanie i potem zwolnienie xDDD.
@maikeleleq: Wy mnie serio zadziwiacie. Żyjesz z panną na kocią łapę od dwóch lat (brutalnie cię tutaj niektórzy wypunktowali z tym, ale taka prawda (ja bym napisał to łagodniej)) i dziwisz się, że dziadkowie rozpieszczają córkę co dała im wnuki ¯\(ツ)/¯
Teraz chcesz zacząć brać kasę od nich za usługi XD No powodzenia ogółem XD
Może i głos wsparcia ale nad tą radą bym się trzy razy zastanowił, a najlepiej
@ujumuju: haha po bandzie, mirek celuje w zaostrzenie "konfliktu", który może istnieć jedynie w głowie opa, bo nie było nic chyba o tym co jego dziewczyna na to.
@Urajah: może by mieli więcej nawet tych dzieci i dali więcej wnuków, jakby wiedzieli, że dziadkowie będą je utrzymywać. Świetny zresztą przykład dla tych dzieci, że widzą starych niedojdy, którym drogie rzeczy sponsorują dalej rodzice. Ciekawe czy oni tak samo chętnie swoim dorosłym dzieciom będą tak wszystko sponsorować? Chyba nie mają z czego. Będzie babcia dokładać z emerytury?
@JaTuNowy: Ok, czyli proponujesz, żeby uszka schować po sobie i dalej znosić upokorzenia. To rodzeństwo, to mogą sobie tak mówić. A jak nie w tej formie to inaczej, grunt, żeby nie udawać, że wszystko jest ok i fałszywie uśmiechać, bo nie jest ok i w rodzinie zwłaszcza takie rzeczy trzeba artykułować, jeśli ta