Aktywne Wpisy
Hugolina +19
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +91
#tinder #randkujzwykopem
- idź do dobrego salonu z modą męską w galerii handlowej. Jak chcesz podam Ci marki na prv. Pracują tam dziewczyny, które mają oko do dobierania ciuchów, pod sylwetkę, kolor oczu, karnację, wzrost itd. Daj się ubrać. Po pierwsze dowiesz się co ci pasuje, po drugie nabierzesz praktyki z laskami. Nie podrywaj ich, po prostu korzystaj z ich pracy.
- idź na kawę i porozmawiaj z baristą. Znowu - nie podrywaj jej, nie dasz rady, one mają dziesiątki podejść podrywaczy dziennie. Pogadaj z nimi. Zobacz jak reagują na ciebie i różne twoje odzywki. Jeśli zareagują szczerym uśmiechem - bingo. Jeśli olewają cię, przewalają gały, stroją fochy - kombinuj dalej. Zacznij od obserwacji co do nich mówią ludzie i jak one na to reagują. Ćwicz.
- spróbuj poznać sąsiadki. Różne w różnym wieku. Olej czy ci się podobają, to nieistotne. Masz wyćwiczyć poznawanie kobiet na żywo. W neutralnym środowisku a nie "przy paśniku" na tinderze, gdzie masz konkurencję setek facetów. OK?
- przemyśl, czy w twojej okolicy mieszkają ludzie i kobiety w stylu jaki odpowiada ci. W kiepskich dzielnicach będziesz spotykać patusiary, blachary i samotne madki. W lepszych trochę inny typ kobiet. Może warto przemyśleć gdzie "polujesz" na swoją dziewczynę.
- zacznij nawiązywać kontakty z ludźmi. Najlepszym pomysłem na poznanie kogoś sensownego są "znajome znajomych". Znajomi wiedzą o sobie, osoby "od czapy" nie siedzą w towarzystwie, bo nikt ich tam
Inb4 byłem już w związku, więc doświadczenie z płcią przeciwną jakieś tam jest
Jeszcze raz dzięki za rady
A w podziękowaniu przesyłam mema (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kosmita: https://www.youtube.com/watch?v=R8JSVKZEYZ4