Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Myślę, że powinieneś stanąć na straży moralności i zacząć wpierd@lać się w cudzy związek. Rozwal ludziom wszystko, żeby mieli tak samo źle jak ty i poczuli jak to jest. W końcu każdy powinien wykazać wobec ciebie empatię i tak samo jak ty wegetować. Bo kto to słyszał, żeby inni mieli lepiej :))
  • Odpowiedz
@DEMONzSZAFY: Nie nam to oceniać co obcy nam ludzie robią w swoich związkach xD co innego gdyby była to moja przyjaciółka - to tak, wtedy poinformowałabym ją o czymś takim, natomiast wypisywanie do kompletnie obcych ludzi nie jest naprawdę normalne xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Każdy polski mężczyzna o ile nie jest upośledzony umysłowo ma świadomość że jak witaminka pojechała choćby na tydzień do kraju arabskiego to została tam puknięta. Może jest cuckoldem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Mamaboss
Myślę, że jak ktoś był w sytuacji tego to jest w stanie spojrzeć na tę sprawę z innej perspektywy. Sam byłem zdradzany i z perspektywy czasu wiem, że chciałbym dowiedzieć się o tym dużo wcześniej.
Natomiast biorę pod uwagę, że ludzie są różni i nie każdy może mieć tak jak ja.
Dla mnie krzywda tego typu jest gorsza niż bycie przykładowo okradzionym (jak wyżej, wolałbym żeby ktoś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @WyzwolonaPodrozniczka

@mirko_anonim: Myślę, że powinieneś stanąć na straży moralności i zacząć wpierd@lać się w cudzy związek. Rozwal ludziom wszystko, żeby mieli tak samo źle jak ty i poczuli jak to jest. W końcu każdy powinien wykazać wobec ciebie empatię i tak samo jak ty wegetować. Bo kto to słyszał, żeby inni mieli lepiej :))

Fascynuje mnie jak niektórzy podchodzą bezrefleksyjnie do życia. Nie jest moim
  • Odpowiedz
Bycie interesowną osobą mnie nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zastanawiam się co jest moralnie właściwe, a nie co zyskam na tej sytuacji.

@mirko_anonim: moralne dla ciebie. Ludzie mają różne zasady moralne, większość "ogólnych zasad moralnych" posypała się w ostatnich dekadach. Czy wtykanie nosa w cudze sprawy jest moralne? Dla ciebie? Czy gdybyś był z taką dziewczyną chciałbyś żeby ktoś obcy poinformował cię o tym co
  • Odpowiedz