Wpis z mikrobloga

Witam bardzo serdecznie moje kochane dzieci, po ponad 2 miesiącach od rozwodu chce się z Wami czymś podzielić. Wtedy ustaliliśmy, że zabieram wszystko razem z Jej samochodem, który spłacałem, wizyty w soboty co 2 tygodnie popołudniami ale coś się zmieniło. Wygląda jakbyśmy nagle zakopali topór wojenny, dzwoni i pyta czy się dobrze czuje, oferuje częstsze widzenia z córkami, zero ograniczeń... Ale się okazało że znów kogoś znalazła, znów! Życzę jej aby była dla tego drugiego rozwodnika taka sama ????. Ale mimo to prócz tego że moja pożyczka na auto jest jej, nie tak jak wstępnie ustalono, to w dziewczynami widzę się nawet 7 razy w tygodniu, odrabiamy razem lekcje, spędzamy mnóstwo czasu razem bo nawiasem mówiąc to ja w tym małżeństwie byłem tym dobrym policjantem i zawsze mieliśmy wcześniej dobry kontakt. Ale spędzając czas w tej grupie mam wciąż podejrzliwość czy coś nie kombinuje, ale do tego czasu by chyba coś już wyszło ????. Mimo wszystko póki co jestem bardzo szczęśliwy, może moja jerdolnięta przestała nią być po rozwodzie??
#zwiazki #logikarozowychpaskow #prawo
  • 3