Aktywne Wpisy

kasx89 0
Pytanie dla #niebieskiepaski. Na co zwracacie uwagę w pierwszej kolejności / najbardziej w wyglądzie kobiety?
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki

elektryk91 +182
Jednym z powtarzających się wyzwań przy budowie rakiet jest utrzymanie wagi całej konstrukcji w ryzach. Nie inaczej było przy amerykańskim programie księżycowym z lat ‘60. NASA musiała iść na kompromisy w tej kwestii i jednym z nich było uproszczenie systemu do podtrzymywania życia.
Gdyby astronauci programu Mercury, Gemini i Apollo mieli oddychać zwyczajnym powietrzem atmosferycznym, trzeba by w kapsułach zainstalować osobne zbiorniki azotu oraz tlenu, pociągnąć przewody do każdego z nich i
Gdyby astronauci programu Mercury, Gemini i Apollo mieli oddychać zwyczajnym powietrzem atmosferycznym, trzeba by w kapsułach zainstalować osobne zbiorniki azotu oraz tlenu, pociągnąć przewody do każdego z nich i

Nie wiem, czy to moje odczucie, czy rzeczywiście tak jest, ale wszystko po prostu się wali, w sensie ten "stary porządek" kiedy było...jakoś normalniej i człowiek faktycznie mógł cieszyć się życiem, które wydawało się wtedy lepsze, przyjemniejsze, łatwiejsze i ogólnie bardziej uporządkowane (coś, do czego było się przyzwyczajonym), a od wybuchu pandemii (przynajmniej u mnie) wszystko zaczęło się j...ać.
Może to właśnie zderzyło się z jakąś tkwiącą wewnątrz zmianą, która tylko czekała na ujawnienie, a może ona następowała wcześniej i to właśnie kryzysowa sytuacja zaznaczyła swego rodzaju "granicę" między tym "starym, ale lepszym porządkiem" a "nowym, nieudanym i do bólu uciążliwym pseudoporządkiem"? Tego już chyba nikt nigdy się nie dowie
Ehh, Mirki
Dobranoc Wam, dziękuję jeżeli ktoś zechciał przeczytać moje #gorzkiezale.
#przegryw #przemyslenia
Ok julka
To naturalne wrocic myslami do czasow, gdzie czules sie lepiej
pamiętam jak można było na tą wersję wgrać Tekkit Lite (samą lub na launcherze MC by Zyczu), ale nie pamiętam już od czego ta paczka była ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Właśnie to robię i to tylko na chwilę daje radość, że się tego jednak doświadczyło, że było się tam.
Ale potem wraca obecna ponura rzeczywistość i jest tylko gorycz, że te czasy minęły i już nie wrócą.
Ten pociąg odjechał już ze stacji... itd.
W zyciu ludziom zmieniaja sie tez priorytety, gdy wchodza w dorosle zycie, nam tego zabraklo
Zmiany są nieubłagane, ale jednak konieczne, by nie być w zastoju...
Takie zło konieczne w sumie
Ja nie oski
Nigdy za reke
Ale mozesz mnie oskim uczynic