Aktywne Wpisy
kyIiejenner +89
czy z takimi brwiami i ustami mam szanse na p0laka zakolaka po 30?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Tak było z pobitym Polakiem - on był agresywny i atakował.
Nożownicy z Ukrainy okazali się Polakami.
Agresywni Ukraińcy z bronią w grupie i dwóch Polaków okazało się dwoma pracownikami Żabki vs grupa chlejusów pijących pod sklepem agresywnych wobec pracowników.
I takich historii już jest masa. Jak można dać się tak manipulować? Trzeba mocno chcieć.
#bekazprawakow #bekazprawactwa #konfederacja #bekazkonfederacji #ukraina #wojna
Udowodniłem że to nieprawda. Około 90 procent newsow jest prawdziwą informacją na Wykop.
Poza tym wiele informacji to nie ''głupoty'' - np. dźgnięcie nożem 12 latki ?. przemyt 60 imigrantów ,czy zabójstwo kobiety z dziećmi ?
Jak ci się nie podoba to na stronch onet wp, tvn tvp - nie ma tych informacji
Komentarz usunięty przez autora
@klerykowiec: Ilu Polaków zginęło? Bo zarówno 12 latka jak i kobieta z dziećmi to Ukraińcy.
Mówiłem o tych głośnych sprawach - bo jak wliczasz jazdę po pijaku i inne lokalne newsy które normalnie by nie trafiły na wykop gdyby
Że to niby cherry-picking? Że w statystykach tego nie widać? Panie, mnie to nie obchodzi, ja włączyłem myślenie! Brzydzę się liczbami. Ja po prostu czuję jaka jest prawda!
@
@Panzerhund: weźcie #!$%@? przestańcie zrzucać odpowiedzialność na ruską ofensywę dezinformacyjną. na tym portalu większość głąbów to rasistowskie, ksenofobiczne zjeby, które po prostu wyrażają swoje "poglądy". #!$%@? mnie strzela jak czytam komentarze jak twój, bo zawsze co złe to wina obcych służb a nie debilizmu Polaków.
Problemem jest też to że dostawcy internetu, oraz właściciele stron takich jak wykop.pl, doskonale zdają sobie z tego sprawę, mają narzędzia żeby ograniczyć skalę procederu, ale nic nie robią, bo to generuje dodatkowe koszty. Przydało
Co to ma za znaczenie ? przestępstwo to przestępstwo. Rozumiem że mogą siebie mordować na terenie Polski ? Do siebie z taką patologią.
Tu nie chodzi o pijackie wybryki, jest wiele brutalnych pobić oraz kradzieży czy gwałtów , pierwsze z brzegu.
https://www.magnapolonia.org/ukrainiec-pobil-polaka-ofiara-nadal-jest-w-stanie-ciezkim/
Komentarz usunięty przez autora