Aktywne Wpisy

Omniscient +17
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)

PrawnydoRadca +26
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1. Anonimowy wpis na FB
2. Coolfon i inne anonimy z twittera
3. Ator, Dziki Trener itd.
4. Grzegorz Braun i reszta
@mial85: Przecież w żadnej z tych historii co wypisałem nie było Gruzina.
Były też jakieś akcje z Gruzinami ale to jakaś mała część tych manipulacji. Wiesz co ja sądzę? Że są ludzie którzy chcą w to wierzyć i po wyłuskaniu takiej niepewnej niepotwierdzonej i podejrzanej informacji wykopują to masowo bo utwierdza
@Wallander098: Co jest śmieszne. Bo o korupcji było wiadomo już przed wojną. Wiadomo jak u nich ukształtowało się państwo i potrzeba czasu żeby to naprawić a te wszystkie akcje
Więc jeżeli chciałeś coś udowodnić w ten sposób to nie udowodniłeś niczego
Czołowe portale internetowe oraz telewizje milczą w sprawie przestępstw innych narodowości w Polsce . Wykop to jedyne źródło,gdzie można się dowiedzieć.
albo mniej, i pewnie wyborcy konfy pozazdroscili zabawki na kulki, ale idzie mikołaj, jak poprosza mame to tez moze im kupi taki pistolet i sie troche uspokoja
Zgodnie z tą logiką Ukrainiec zawsze będzie winien bo nawet jeśli to nie on, to to mógł być on, a więc coś tu śmierdzi!
@nad__czlowiek: Ja przedstawiam fakty. Narracja jest jak się dobiera zdarzenia pod poglądy - a jak okazują się inne w pierwotnie opisywano to zapominacie i przechodzicie do następnych.
Czy to pro-ukraińska narracja że nie są takimi przestępcami jako naród na jakich próbuje ich przedstawiać wykop i konfa?
Powiedz mi w czym są gorsi Ukraińcy wobec Polski niż np Niemcy? W II wojnie światowej i wcześniej na pewno gorsi byli wobec