#sunoai #muzyka #p0lka #erasmus #logikarozowychpaskow #heheszki #blackpill Gdyby to leciało na Esce to pewnie niejeden różowy pasek by do tego bujał głową ( ͡°͜ʖ͡°) Tekst całkowicie wygenerowany przez AI. Musiałem tylko zmienić końcówkę bo wokal wywalał się na słowie Erazmus i zmieniał język na chyba Albański XD
@typowyWykopekMizogin: no niestety ten model jeszcze nie ogarnia zależności między liczbą sylab i melodią. Prawdopodobnie gdyby napisać samemu autorski tekst to brzmiałoby to lepiej. Ale po pierwsze nie będę zabierał AI możliwości artystycznej ekspresji, a po drugie nie jestem mizoginem tak jak to AI, żeby pisać takie teksty ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy praca w Niemczech przez agencję za 6000tyś złotych netto miesięcznie czyli1400euro na polską umowę o pracę ma sens. Do tego mieszkanie na pokoju 2 osobowym. Monotonna praca fizyczna 8 godzin dziennie od poniedziałku do piątku ? #emigracja #niemcy #pytanie #praca
Gdyby to leciało na Esce to pewnie niejeden różowy pasek by do tego bujał głową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tekst całkowicie wygenerowany przez AI. Musiałem tylko zmienić końcówkę bo wokal wywalał się na słowie Erazmus i zmieniał język na chyba Albański XD