Aktywne Wpisy
pastarri +63
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +727
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

#ing to jest chyba jakiś żart. Tak duży bank z infolinią czynną do 16? Chyba czas z tego gówna uciekać.
Dobrzy wy się tam czujecie @ING_Bank_Slaski ?
#bank #banki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: IMG-1663
PobierzMaskara jakaś, od dwóch lat ten bank staje się coraz gorszy z miesiąca na miesiąc. Zmienili oddział niedaleko mnie na bezgotówkowy, rzadko wpłacam, ale raz miałem trochę gotówki ze sprzedaży auta i lekko się zdziwiłem. Usunęli darmowe wypłaty blik, oświadczenia majątkowe, infolinia czynna do 20 albo 16.
No i ta nowa aplikacja, po c--j te skróty skoro nie przenoszą np. do historii konta?
W sumie nie wiem po
Dowiedziałem się o tym sprawdzając stan konta na koncie internetowym. Byłem bez karty trzy tygodnie, więc te jakieś 150-250zl trochę boli.