Wpis z mikrobloga

@Dambibi: gwoli uczciwości, bo wiem że nie każdy ma czas na słuchanie wywiadów, Mentzen mówił wprost że to jego osobiste stanowisko, a fakt że Bosak miał inne podejście znał. Mentzen mówił tylko o tym, że on osobiście nie ma takiego zamiaru, bo w tym temacie nie ma o czym rozmawiać z premierem
  • Odpowiedz
@Wap30: taki fragment z radia zet, wypowiedz Mentzena: „gdybyśmy teraz chodzili na rozmowy do Tuska lub Morawieckiego na rozmowy o tworzeniu rzadu, to można by nam taki zarzut postawić”. Ewidentnie jest tu liczba mnoga. Pytanie czy Sławomir ma rozdwojenie jaźni, czy też wypowiada się w kontekście Konfederacji?
  • Odpowiedz
  • 13
Pytanie czy Sławomir ma rozdwojenie jaźni, czy też wypowiada się w kontekście Konfederacji?

@makaronzjajkiem: Jak zwykle stare pieprzenie i takie będą tłumaczenia:
- "stanowisko i słowa prezesa partii nie są oficjalnym stanowiskiem partii" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- "to że część posłów poszła na spotkanie, nie jest oficjalnym stanowiskiem całej partii" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
czy Sławomir ma rozdwojenie jaźni, czy też wypowiada się w kontekście Konfederacji?

@makaronzjajkiem: Sławek wlazł pod stolik i oralnie pucuje pisowskiego buzdygana, Mentzen natomiast owy stolik chce wywrócić
  • Odpowiedz
Pytanie czy Sławomir ma rozdwojenie jaźni, czy też wypowiada się w kontekście Konfederacji?

@makaronzjajkiem: a to źle zapamiętałem - no to ewidentnie można im taki zarzut postawić ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: XD przecież Ty dałeś wycinek jak ta osoba wyżej. Dalej redaktor dopytywał czy to stanowisko konfederacji i powiedział na koniec, ze podejmą decyzje i będzie komunikat xD, ale ze on na pewno nie będzie brał udziału osobiście. Oranie oraniem, ale prawdy trzeba się trzymać
  • Odpowiedz
gwoli uczciwości, bo wiem że nie każdy ma czas na słuchanie wywiadów, Mentzen mówił wprost że to jego osobiste stanowisko, a fakt że Bosak miał inne podejście znał.

@Wap30: No grają sobie w tego złego i dobrego glinę, ale co to zmienia? W sensie cały czas udajemy, że oni nie są w partii?
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: no nie do końca, mieli nie wchodzić w koalicje. Oficjalnie mówią. ze wykorzystają to żeby nawtykac PM ws. akcji na wschodzie z blokada granic. Z kolei co może być dyskutowane nieoficjalnie to można jedynie zgadywać. Przecież po co im byłyby rozmowy z upadającym rządem xD gwóźdź do trumny
  • Odpowiedz