Aktywne Wpisy
kidi1 +40
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +36
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
Może ja z kolei jestem trochę autystycznie s---------y, ale nawet na taśmie produkty układam kolejnością wkładania ich do torby, dzięki czemu zanim kasjerka zażąda płatności to ja mam już wszystko spakowane.
Druga sytuacja, leciałem samolotem ostatnio i kolejny cyrk przy siadaniu na miejscach. Znowu baba notabene. Zablokowała całe przejście bo zaczęła otwierać torbę i wyjmować co tam jej potrzebne, jakąś opaskę na oczy, słuchawki itp. No k---a, 2h siedzisz przy tej bramce, to już chyba można się przygotować do lotu. Ehh, szkoda strzępić ryja.
#zalesie
Jak robię sobie w robocie herbatę, to najpierw przygotowuje lubek, herbatę itd. a dopiero potem odpalam czajnik i to zazwyczaj pełny. Po co się spieszyć w takiej sytuacji?
Niektórym ludziom po prostu się spieszy, a innym nie.
Inna sprawa to fakt, że większość ludzi to idioci generalnie (tu akurat nawiązanie do ludzi w samolocie), a im jesteś starszy tym bardziej zaczynasz ten fakt ignorować, bo szkoda nerwów żeby się wkvrwiać na zachowanie 90%
@ChamskoCytuje: mam tak samo
Jak mam dwie torby, to do jednej wkładam rzeczy do lodówki (np. nabiał, mięso, masło) a do drugiej rzeczy, które idą do kredensu (słoiki, puszki, słodycze).
Druga akcja, kasa samoobsługowa. Zamiast najpierw skasować
@ChamskoCytuje: k---a yas ja nie wiem jak ludzie moga rzucac na tasme ot tak byle jak produkty xD
@inXe: to jest wina kas samoobsługowych. Nie kupuję plastikowych toreb (jeb*c prądem tych którzy kupują i zaraz wyrzucają, te niby ekologiczne są jeszcze gorsze dla środowiska), mam swoje materiałowe.
I co?
Albo nie ma możliwości dodania własnej torby albo nie działa
@SynMichaua: nie zawsze się tak da. Jak masz mało zakupów to tak. Ale jak masz więcej, to nie, bo:
- Jak robisz zakupy i wkładasz do koszyka, to karton mleka i ziemniaki kładziesz na dole, a nie wrzucasz na maliny i kajzerki. Bo by się pogniotły.