Aktywne Wpisy

Lewusx +207
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +433
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz

Ot taki tam szkic olejem z wyobraźni.
Zobaczymy, czy uda mi się go nie zepsuć i dowieźć do końca.
źródło: sketch2211
PobierzZ większych to taki jest dostępny, 60x80cm, 1400 zł.
źródło: 23.06 piotr pielgrzym
Pobierztaka usługa to już ok. 15 tys. pln
ps. rzucając taką kwotę pokazujesz, że za pieniądze zrobisz wszystko.
Gdyby to było nic szczególnego to byś napisał, że tak. Ale trochę sumienie gryzie więc chcesz je uspokoić znaczną kwotą.
Jak typowa d----a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z drugiej strony jak to mówią: pedałem nie jestem ale pięć dych to pięć dych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tak super poważnie chcesz coś usłyszeć, to ostatnio tak nawet zbyt emocjonalnie podszedłem do jednego z moich obrazków.
I mój nauczyciel mnie opieprzył, kazał "nie zakochiwać się we własnych obrazach". Naprostował mnie. Patrzę realnie.
Chciałbym malować
myślę, że to kwestia pieniędzy - jakbyś miał wizję pół roku przeżycia dzięki obrazowi Wednesday robiącą gałę Jokerowi to jedyne o co byś zapytał to jak wielkiego kutasa narysować Jokerowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do idei - warto jakieś mieć - ale jak wiadomo najłatwiej się gada
Chyba po prostu pójdą głównie laserunki, bez naruszania rysunku. Zastanawiam się nad sykatywą... zobaczymy.
Ale też bez przesady. :)
Przypomniała mi się anegdota o Thomasie Moranie, amerykańskim