Aktywne Wpisy
kforspnv +115
Cześć Mireczki,
W Sylwestra wielkie otwarcie nowej platformy społecznościowej. Z tej okazji organizujemy serię konkursów, w których do rozdania będą ciekawe rzeczy. Zaczynamy od iPhone'ów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zatem, do wygrania jest iPhone 15
W losowaniu wezmą udział wszystkie osoby, które:
1. Polajkują ten post
2. Zarejestrują i aktywują się w portalu temat.pl po wybiciu północy w Sylwestra do końca dnia, czyli pomiędzy 01.01.2024 - 00:00:01
W Sylwestra wielkie otwarcie nowej platformy społecznościowej. Z tej okazji organizujemy serię konkursów, w których do rozdania będą ciekawe rzeczy. Zaczynamy od iPhone'ów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zatem, do wygrania jest iPhone 15
W losowaniu wezmą udział wszystkie osoby, które:
1. Polajkują ten post
2. Zarejestrują i aktywują się w portalu temat.pl po wybiciu północy w Sylwestra do końca dnia, czyli pomiędzy 01.01.2024 - 00:00:01
kowalik +282
Pracuję w magazynie. Jeżdzą tam wózki, wożone są palety. Że względów BHP, wszyscy musimy mieć "bezpieczne" buty. I teraz taka rozkminka. Dlaczego wchodząc do #biedronka nie są mi wręczane takie buty na wejściu, skoro wszędzie są palety i ciągle ciągane są wózki z tymi paletami? Pracownicy mają takie obuwie. A co, jeśli najedzie mi ktoś na stopę?
#heheszki #pytanie
#heheszki #pytanie
Mam po prostu potrzebe i ochote wyrzucic z siebie pare rzeczy XD a zeby sie tak nie mieszalo to w spoilerach sa podzielone
Na wstepie, zanim ktos zacznie pisac to zarabiaj wiecej, mozesz inna prace to tamto sramto. #!$%@?, nie kazdy jest jednym na milion 20-latków, którzy osiagneli juz zajebisty sukces i maja od #!$%@? szmalu wchodzac w doroslosc, ani tez nie wszedzie cie przyjma XD ja osoboscie szukalem 2 miesiace roboty, zanim zaczalem prace jako monter konstrukcji szklanych, a dokladniej pomocnik montera.
Po drugie: chyba masz jakąś fiksacje na punkcie Madek xD
Samotne patomadki wydające 500+ na Harnolda to jest statystycznie jakiś totalny margines, napompowany w umysłach
No ja juz sie poddajac i cokolwiek probujac znalezc, nie moglem i tak XD wiec no i w komentarzach tu wyszlo, ze nie tylko ja. Ale ogolnie ja mam prace, super mi sie pracuje rodzicom 300 dokladam miesiecznie reszta dla mnie, czyli 2700 z najnizszej +/-
Bo ogolnie zapomnialem dodac w wpisie, ze za nadgodziny
@kestar: to jest totalna nieprawda. Jest #!$%@? ale zawsze było #!$%@? w Polsce. 20 lat temu ludzie wchodzący w dorosłość mieli tak przeje bane że 2 mln Polaków wyjechali do pracy za granicę i nigdy już nie wrócili. Więc wątpię żeby było wtedy gorzej niż jest teraz bo jakoś nie słyszę o tym żeby Polacy emigrowali aż w takim stopniu.
Zrozum że
Istnienie lepszej technologi =/= lepsze czasy.
Bez zastanowienia zamieniłbym powyższe na dostęp do tanich (często wręcz darmowych) mieszkań i stabilnej pracy bez stresów, który mieliście wy staruchy.
@kestar: nikt ci nie musi wmawiać - wystarczy spojrzeć w statystyki. Sam robiłem takie podsumowania swego czasu na starym koncie i można sobie +- coś wyobrazić na ich podstawie. Odnośnie naszego tematu to np:
masz spoko rodziców mieszkasz u nich za darmo przez 5 lat
robisz po 10h i odkładasz 3k msc
po 5 latach masz minimum 150k chociaż na wkłąd własny