rurarz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
28
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
bialy100k
@rurarz: Co prawda słuchałem (robiąc coś w tle), ale z przyjemnością przeczytałem podsumowanie. Solidnie (o ile da się to zrobić z materiałów Rogana)
4
rurarz
@oniricsunset: to akurat jest kolejna z zagadek w mitologii UFO. Ross Coulthart w wywiadzie na kanale Project Unity a później w That UFO Podcast powiedział, że według jego źródeł, pewnej technologicznej pozostałości po pozaziemskiej inteligencji, inaczej mówiąc: rozbitego statku kosmicznego, nie dało się przenieść z powodu jego rozmiaru. W związku z tym zbudowano na lub nad nim budynek. Miało w to być zaangażowanie wojsko USA, a sam obiektobudynek ma się
4
AAAAAPsik
AAAAAPsik
nie chcialo mi sie tracic czasu na słuchanie/oglądanie tego bo czulem w kosciach ze znowu będą same ogólniki ("ktoś coś gdzieś", "znam kogoś kto zna kogoś" , "wiem ale nie powiem") i jak widac sie nie mylilem
3
Kopytnik_1
@rurarz: Dziękuję za to streszczenie.
3
rurarz
@Vogel14 tu jest temat zbiorczy z różnymi teoriami https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/175ewzi/everything_ross_coulthart_has_said_about_the/

Choc były jeszcze takie z bardziej konkretnymi hipotezami, ale nie mam ich zapisanych.
3
Eillis
@rurarz: Dzieki za swietna robote!
2
oniricsunset
@rurarz: swietna robota, dzięki.
PS.

albo ten nieszczęsny wielki obiekt na którym zbudowano budynek

Możesz powiedzieć o jaki przypadek chodzi? Nie słyszałem o tym
2
Aguirre_gniew_brzozy
Możesz powiedzieć o jaki przypadek chodzi? Nie słyszałem o tym

@oniricsunset: ten przypadek dosyć często przywołuje Ross Coulthart ale to jest zawsze coś w stylu "wiem ale nie mogę powiedzieć"
2
Heekate
@rurarz:

"ten whistleblower nie ma pojęcia o czym mówi". Grusz wygląda tu na nieźle w---------o, bo pyta, czy Turner był w wojsku albo chociaż w wywiadzie XD

XD

Dzięki za streszczenie (。◕‿‿◕。)
1
Aguirre_gniew_brzozy
@rurarz: @Heekate @bialy100k no pamiętam jak Rogan dowiedział się o wywiadzie R.C z D.G na NewsNation to aż ślina mu pociekła xD
1
Aguirre_gniew_brzozy
@rurarz: dzięki za b. dobry skrót.
Dodam jeszcze ostatnie od @Gorti ego
dot Grusha (też napracowanko)
1
c.....s
c.....s
Dzięki miras, widać napracowanko

Wg. Grusza jest kilka "typów" szczątków biologicznych, w posiadaniu kontraktorów bądź wojska USA. Ludzie, których przesłuchiwał nie chcieli mówić o potencjalnych kontaktach między pozaziemską inteligencją.

@rurarz: Ciekawe, że Grusz nie boi się mówić o takich konkretach. Hipotetycznie Chiny mogą mieć nałapanych 100 okazów i teraz wiedzą, że USA są w dupie pod względem badań nad ciałami obcych
1
Aguirre_gniew_brzozy
Hipotetycznie Chiny mogą mieć nałapanych 100 okazów i teraz wiedzą, że USA są w dupie pod względem badań nad ciałami obcych

@cebulowy_krezus: nigdy nie mogą być pewni czy to nie jest celowa dezinformacja ;)
1
rurarz
@smallboobslover: Ross nie wierzy Lazarowi, a to już o czymś świadczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja opinia jest taka, że obecnie to jeden z, albo i najlepszy dziennikarz zajmujący się tematem. Jak każdy dziennikarz freelancer, a obecnie zatrudniony w NewsNation, czasem coś #!$%@? bez pokrycia, ale trzeba przynać, że miał i pewnie nadal ma dostęp do źródeł blisko DoD. Książka In Plain Sight świetnie to pokazuje.
1
Aguirre_gniew_brzozy
Ja od zawsze uśmiecham się na ta informacje. Przecież to tylko "marne" 20 baniek , a robią z tego coś niesamowitego.
0
cichooo
Taktyk
0
Heekate
@Aguirre_gniew_brzozy: Tego nie widziałem xD
0
Vogel14
Vogel14
@rurarz: podasz linka do tego tematu na reddice
0
hackhouze
Pierwsza mysl, to ktorys z radioteleskopow
0
smallboobslover
Ross Coulthart w wywiadzie na kanale Project Unity a później w That UFO Podcast powiedział, że według jego źródeł, pewnej technologicznej pozostałości po pozaziemskiej inteligencji, inaczej mówiąc: rozbitego statku kosmicznego, nie dało się przenieść z powodu jego rozmiaru.

@rurarz: heja, dzięki za podsumowanie - a co sadzisz o Ross coulthardzie? ? Trochę za dużo tego 'ludzie, którzy ze mną rozmawiali'. Jak na zakończenie jednego video wywiadu powiedział 'watch Trump' to
0