@Polasz: w polityce podstawa to zniszczyć oponenta psychicznie i medialnie, dlatego będą go atakować absurdalnymi oskarżeniami, żeby go zmęczyć przed wyborami prezydenckimi, żeby stracił zapał do babrania się w tym politycznym gównie.
@CamusVevo: mnie też np. piecze że z PSLem w koalicji na pełną legalizację się nie zapowiada, ale kwik jej nadal śmieszy, tak działa demokracja parlamentarna, przykro mi
@andbatros: Faktycznie powód do śmiechów. Kobiety mają prawo być wkurzone, bo dwie partie szły z hasłem aborcji do 12 tc, a przez Trzecią drogę sprawa jest mocno skomplikowana. A nie oszukujemy się, że 3D jest taką super opcją - dużo zadziałał strach, żeby nie spadli poniżej progu wyborczego i dlatego dostali tyle głosów.
Lempart odnosi się do sondażu oko press bodajże, gdzie większość wyborców 3D była również za liberalizacją aborcji do
@shroon: Czemu nie? Dlaczego te zabiegi medyczne mają nie być finansowane z budżetu? Może wykreślmy z finansowania operacje zakładania bypassów skoro można wybierać.
@CudMalina Do 12 tc w jakich okolicznościach? Bo nie mogę jakoś znaleźć jakby to miało wyglądać. W każdych okolicznościach, coś na zasadzie środku antykoncepcji o późniejszym działaniu?
#sejm #holownia
Tak działa demokracja (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@andbatros: Myślę, że powrót do kompromisu aborcyjnego jest realny, byle był egzekwowany.
Lempart odnosi się do sondażu oko press bodajże, gdzie większość wyborców 3D była również za liberalizacją aborcji do
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy ktoś może powiedzieć pani Lempart, żeby #!$%@?ła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)