Aktywne Wpisy

Variv +593
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

Neocaridina +115
W 2009 roku premier Donald Tusk zapowiedział, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 11 lat – w 2020 roku. Po 16 latach od tego momentu rząd premiera Tuska zapowiada, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 12 lat – w 2036 roku.
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
źródło: Jest-nowa-umowa-z-Amerykanami-w-sprawie-atomu.-Premier-Tusk-tlumaczy-co-zmieniono
Pobierz

źródło: wojciech_woznica
PobierzSwoją drogą co mają kurde w głowach ludzie, którzy takie coś o----------ą? Nawet wiek I nieobycie z technologią tego nie tlumaczy. Potrafił znaleźć to zdjęcie na fb. Postanowił posmermic w formie pisanej. I ani przez chwilę nie zastanowił się, kto
@Fenix255: ale to też ich nie tlumaczy. Tak jak pisałem, widzą np. w komentarzach pod jakims zdjęciami konwersacje między ludzmi. Znajomymi i nieznajomymi. I nie potrafi taki leb połączyć faktow, że jak napisze taką "wiadomosc", to może... moze... ktos oprócz docelowego odbiorcy zobaczy ten komentarz tak jak on widzi komentarze innych ludzi pod konkretnym zdjęciem, wszystkie ewidentnie
źródło: comment_YhmjAgumkojTtbhwvLcPxSTAU3kYLzX7 (1)
Pobierz