Aktywne Wpisy

HAMSKLOSS89 +16
#gielda #gielda tak sobie sprawdziłem i ETF na emerging markets zrobił w rok 40%, bez żadnej spiny, skakania po śmieciuchach, kombinowania czy co tam jeszcze wymyślicie. I wiem że ta sporą część jego wyniku to tsmc, Samsung i hynix ale właśnie dlatego że to ETF nie musisz ich znaleźć wcześnie, trzymać diamond hands itp po prostu co miesiąc sobie dokupujesz, a jak zmienia się koniunktura to przeskakujesz na

melquiades +162
Nazwijcie mnie hejterem, powiedzcie że się odkleiłem, ale dla mnie Dembele > Grosicki
#mecz
#mecz

źródło: wojciech_woznica
PobierzSwoją drogą co mają kurde w głowach ludzie, którzy takie coś o----------ą? Nawet wiek I nieobycie z technologią tego nie tlumaczy. Potrafił znaleźć to zdjęcie na fb. Postanowił posmermic w formie pisanej. I ani przez chwilę nie zastanowił się, kto
@Fenix255: ale to też ich nie tlumaczy. Tak jak pisałem, widzą np. w komentarzach pod jakims zdjęciami konwersacje między ludzmi. Znajomymi i nieznajomymi. I nie potrafi taki leb połączyć faktow, że jak napisze taką "wiadomosc", to może... moze... ktos oprócz docelowego odbiorcy zobaczy ten komentarz tak jak on widzi komentarze innych ludzi pod konkretnym zdjęciem, wszystkie ewidentnie
źródło: comment_YhmjAgumkojTtbhwvLcPxSTAU3kYLzX7 (1)
Pobierz