Aktywne Wpisy

Ryneczek +1448
Plusują osoby, które nie mają tatuaży, zobaczymy ilu nas jest. Obserwacja tylko z tego tygodnia; na pobraniu krwi najpierw recepcjonistka z bazgrołem na nadgarstku przechodzącym na palce, pobierający mi krew facet z całym lewym przedramieniem w jakichś rozgwiazdach, APTEKARKA! z czarno-zielonymi kwiatkami wystającymi spod rękawa fartucha więc trudno ocenić długość całego arcydzieła, oraz kurier DPD z jakimiś badylami na szyi. Ciekawe, ilu z tych nieszczęśników za kilka lat zda sobie sprawę z

ecco +938
Co się w czwartek odżelkowało w fabryce. Gość był z synkirm 5 letnim u nas w #gusto, syn zjadł kubek 400 g malinek. W natłoku zakupów gość zapomniał o tym powiedzieć przy płaceniu za żelki. Wyszli z fabryki. Ochrona za nimi wybiegła i kazała pokazać paragon. Pokazał i oczywiście nie było tam tych malinek. Gość myślał, że wezwiemy policję, zapłaci mandat i po problemie, żaden sąsiad się nie dowie. Nic z

I to nie śmianie się z niej że ma małe cycki albo jest kłodą w łóżku, tylko sam fakt że ten seks się odbył xD
Leczenie kompleksów, bo ma małego albo jest krótkodystansowcem i chce odwrócić od tego uwagę, czy co?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #tinder
Gdyby nie było przeciwwskazań to by kobiety otwarcie mówiły ile miały partnerów, a nie zaniżały często 10-krotnie ich liczbę.
@damianooo8: Tak, zgadzam się. Ludzie majętni i wykształceni mogą mieć traumy. Irytuje mnie tylko zwalanie wszelkich negatywnych zachowań ludzkich na "traumy czy skrzywdzenie". Wiąże się to jedno z drugim, ale nie zawsze tak jest. Musielibyśmy założyć, że człowiek jest z natury dobry, tylko te