Aktywne Wpisy
Elo! Mam taką rozkminkę i się zastanawiam co obcy ludzie pomyślą o tym w Internecie ;)) i powiedzą mi czy moje emocje są normalne czy nie ;)
Mianowicie, sytuacja jest taka:
Moi rodzice wymyślili że kupią mieszkanie moje siostrze. Siostra ma 35 lat, jest sama, mieszka w dużym mieście. Mieszkanie, jak wiadomo, w dużym mieście kosztuje mały majątek tj ok 700 tys. Rodzice mają jeszcze mnie i brata. My oboje mamy rodziny
Mianowicie, sytuacja jest taka:
Moi rodzice wymyślili że kupią mieszkanie moje siostrze. Siostra ma 35 lat, jest sama, mieszka w dużym mieście. Mieszkanie, jak wiadomo, w dużym mieście kosztuje mały majątek tj ok 700 tys. Rodzice mają jeszcze mnie i brata. My oboje mamy rodziny
d4wid +154
To jest ten potężny idol prawaków za czasów covida jak i wojny na UKR, który tak naprawdę okazał się komunistą kacapskim?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#wojna #ukraina #swiat #rosja #bekazprawakow
#wojna #ukraina #swiat #rosja #bekazprawakow
Najbogatszy człowiek świata oskarżony o antysemityzm. Giganci mają dość
Ogólnie sam koncept był dobry. Przerobić Twittera na platformę od wszystkiego, w tym od transakcji finansowych, wypuścić własną kryptowalute która by robiła za podstawę tych transakcji i do tego trenować na użytkownikach twittera swoją sztuczną inteligencje. Gdyby to się udało, Musk mógłby być bogiem. Szkoda tylko, że nie umie trzymać języka za zębami. I tak, reklamodawcy w postaci wielkich firm są cenniejsi niż przychylność wykopków.
#elonmusk #twitter #biznes #antysemityzm #zydzi #4konserwy #neuropa #polityka
Musk to serio idiota, jeszcze jak słuchał ludzi i doradców to było jako tako, ale widać że koks nie służy jego rozumowi. Coraz więcej pomysłów tak idiotycznych, że budzą już tylko politowanie, plus ego tak niskie, że wstawia odpowiedzi swojego bota, który opowiada, że Musk to geniusz xD
Czy da się być bardziej żałosnym?
(Inb4 - mieć bordo na wykopie)
Falcon 9, Falcon Heavy nie latają? co ty #!$%@??
tymczasem X składa przeciwko tej organizacji pozew, ktoś tu jest kłamczuszkiem
To już dawno nie prawda, późno się obudziłeś. ;)
Najwyraźniej Elona nie jarą kolejne pieniądze na jego koncie a martwi się że urwy niszczą wolność słowa w internecie. Kupienie twittera to jest jedna z lepszych decyzji jeśli chodzi o przywrócenie tej wolności, szczególnie te notatki które można dodać do twittów robią robotę.
No i uderza w urwy które nienawidzą białych,
Dosłownie promuje teorie spiskową, że żydzi stoją za wpuszczaniem imigrantów do europy xD
Gdyby tak było to nie narzekałby w kółko że przepłacił za twittera i nie rozwijał pozostałych projektów biznesowych i nie tworzył tych płatnych subskrypcji.
Jak naiwnym trzeba być żeby wierzyć w tego typu rzeczy.
Dlatego banował swoich krytyków? Zresztą nie ma problemu iść na rękę krajom
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To ze nie jarają go nastepne pieniądze na jego koncie to nie znaczy że pozwoli aby twitter przynosił straty.
Nawet Cukierberg idzie w tą samą stronę.
bo go tam zbanują . tak samo będzie musiał iść
co miał na myśli? nie da się wprowadzić pełnej wolności, wszystko musi być w granicach prawa. poza tym ostatnio mówił że bedą bany gdy ktoś będzie chciał eliminować jakieś grupy osób czy coś podobnego
Twitter nie przynosiłby strat gdyby nie jego idiotyczne wypowiedzi i działania, które zniechęcają reklamodawców, albo głupie, chaotyczne decyzje z których potem się wycofuje (pamiętam jeszcze jego limit przeglądania postów xD).
No tak, ale to jest podyktowane chęcią zwiększenia zarobków, a nie jakąś ideowością xD
przecież u Muska to też chodzi o zwiększenie zarobków aby nie być na minusie, jaką ideowość w tym widzisz xD
No tak, bo najlepiej całkowicie zatopić swój biznes w imię idei xD mirek co ty piszesz jprdl
Komentarz usunięty przez moderatora