Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +49
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Kopyto96 +49
To, że Giertych jest nowym idolem wykopków też trafnie podsumowuje to całe towarzystwo xD Gość był całe życie narodowcem i w pewnym momencie się przykleił do PiSu, a ci jak to mają w zwyczaju i tradycji, zaorali swojego koalicjanta. Giertych skupił się na pracy, zobaczył że w tych kręgach nie opłaca mu się publicznie głosić takich poglądów i tym razem przykleił się do Tuska w imię osobistej zemsty na Jarku.
Najzabawniejsze jest
Najzabawniejsze jest
Bardzo dobry single hop
https://piwnypamietnik.pl/2023/10/21/hop-selection-sabro-z-browaru-pinta-2/
[ #piwnypamietnikpestisa #craftbeer #piwo ]
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A my pieniądze
To teraz bierz się za pieczenie chleba, robienie szynki i #!$%@? wie co jeszcze, żeby tylko zaoszczędzić xD
Ja tylko mowie ze was robia w #!$%@?. Co jest faktem
Piekarnie robią ciebie w #!$%@?, stacje benzynowe robią ciebie w #!$%@?, nawet warzywniaki robią cię w #!$%@?. Rób wszystko sam to będziesz miał taniej, proste xD
A jeśli warzenie piwa jest Twoją pasją i dobrze na tym wchodzisz to brawo ty, dam ci adres paczkomatu i z chęcią kupię kratę zajebustych ipek po 4 zl
Chyba, że typ warzy dając Lubelski na zimno XDDD
Doliczając robociznę, czas pracy w kompletnym procesie od zacierania po nalanie do refermentacji (część leję w kega pod wyszynk), energię, opakowanie, VAT, akcyzę, magazynowanie i jakąś marżę sprzedającego, niestety nie chce wyjść inaczej.
Pewnie inaczej jest z dużym wybiciem dla Lidla, gdzie gwarancja odbioru tysiąca hekto przez jednego