Aktywne Wpisy

MiszczJoda +577
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +19

Mam taki zajazd psychiczny, że nie wiem od czego zacząć. Nie mam dosłownie nikogo z kim mógłbym porozmawiać. Za stary jestem na rozmowę z rodzicami, siostra - dzieciak skupiony na czubku własnego nosa, żona - na prochach od roku.
Mam wokół siebie dużo ludzi. Na co dzień jestem dobrze wyglądającym facetem, z dobra pracą, domem i rodziną. Nie chcę z nikim znajomym rozmawiać, bo w 99proc przypadków takie rozmowy obracają się przeciwko osobie, która się otwiera. Nie pójdę do psychologa, bo widzę po żonie jak wygląda jej terapia.
Jestem ciałem wypełnionym popiołem, wypalonym do cna. Nie oczekuje nic od życia, chciałbym tylko odpocząć w samotności, bez ludzi którzy wciąż coś ode mnie chcą i czegoś oczekują.
Pisze to po to, żebyście wiedzieli że ludzie którzy z pozoru wyglądają na szczęśliwych, mających mityczne "wszystko" mogą tak naprawdę umierać w środku. #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: oj tak nie zrozumie Cię ktoś kto sam tego nie przeżył, po prostu dostaniesz łatkę, że wymyślasz albo zmień lekarza/zmień leki/zmień dilera. Ja się już nauczyłem, ludzie którzy nie mają problemów, albo je maskują pod solidną warstwą betonu, nie są żadnym kompanem do rozmowy. I nie ma sensu z nimi